Freetrailer tecknar nytt avtal med Norska Hagelandgruppen

Hageland släp

Freetrailer utökar tillsammans med Hageland i Norge

Freetrailer Group  utökar sin verksamhet i Norge. Företaget har just undertecknat ett fyraårigt ramavtal med den rikstäckande trädgårdskedjan Hageland, som består av 104 butiker. Avtalet innebär att de enskilda centren i kedjan kan ingå separata avtal med Freetrailer.

”Det här är en fantastisk möjlighet för oss att utvidga konceptet till hela Norge för att gynna de tusentals kunder som varje dag besöker ett Hageland-center. Avtalet innebär att varje center kan göra sitt eget avtal med oss, och det är glädjande att vi har blivit inbjudna till deras interna inköpsmässa i september, där alla inköpare och lagerchefer kommer att delta”, säger Lars Kronqvist, Country Manager för Freetrailer i Norge.

”Avtalet med Freetrailer och dess delningsekonomiska aspekt passar utmärkt in i Hagelands gröna profil. Samtidigt ger vi våra kunder möjlighet att lättare få hem de varor som de har köpt i ett av våra center. Dessa två faktorer gör att vi är mycket nöjda med det fyraåriga avtal vi nu har tecknat med Freetrailer, och vi ser fram emot att arbeta tillsammans”, säger Øyvind Krohn, vd för Hagelandgruppen AS.

Läs hela nyheten på Spotlight.

Hageland

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen