Freetrailer landar 770 000 årliga utlåningar

Freetrailers koncept med lånesläp når nya höjder

Freetrailers koncept med lånesläp når nya höjder

Med över 770 000 utlåningar under räkenskapsåret 21/22 har Freetrailer Group ökat antalet utlåningar med 22 % jämfört med räkenskapsåret 21/22, vilket motsvarar 157 000 fler utlåningar. Antalet släp på marknaden har ökat till 2 800 under samma period. Varje släp är ute och kör 325 gånger per år i snitt.

Räkenskapsåret 21/22 har varit mycket tillfredsställande med fortsatt tillväxt och inte minst mycket höga utnyttjandegrader av våra produkter. Freetrailer har under 21/22 uppnått den högsta tillväxten i antal utlåningsprodukter någonsin. Freetrailer har samtidigt lyckats hålla en mycket hög utnyttjandegrad, där varje släp är ute och kör i snitt 325 gånger per år” säger koncernchef Philip Filipsen og fortsätter.

Detta vittnar tydligt om att användarna har anammat vårt delningsekonomiska koncept, samtidigt som den höga utnyttjandegraden visar att potentialen är fortsatt hög. Tillväxten drivs av ett antal nya partnerrelationer på alla marknader. Samtidigt som även många av våra befintliga partners har utökat med fler släp. Än flera partners kan således draga fördel av att vara en del av Freetrailers fullservicekoncept som säkerställer både god kundvård och bra medieexponering med minimal ansträngning från deras sida”

Bolagets helårsrapport kommer att publiceras den 25 augusti 2022.

Läs hela nyheten på Spotlight.

Freetrailer app

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen