Freetrailer indgår ny aftale med Norske Hagelandgruppen

hageland freetrailer

Freetrailer udvider med Hageland i Norge

Freetrailer Group A/S udvider aktivitetsniveauet i Norge. Selskabet har netop indgået en fireårig rammeaftale med den landsdækkende havecenterkæde, Hageland, der består af 104 butikker. Aftalen betyder, at de enkelte centre i kæden på individuelt plan kan indgå separate aftaler med Freetrailer.

“Det her er en fantastisk mulighed for os til at udvide konceptet over hele Norge til gavn for de mange tusinde kunder, der hver dag besøger et Hageland-center. Aftalen betyder, at hvert enkelt center kan lave deres egen aftale med os, og det er glædeligt, at vi i den forbindelse er blevet inviteret med til deres interne indkøbsmesse i september, hvor alle indkøbere og varehuschefer deltager”, siger Lars Kronqvist, der er Country Manager for Freetrailer i Norge.

Hageland

Aftalen med Freetrailer og det deleøkonomiske aspekt, der ligger i den, passer utrolig godt ind i Hagelands grønne profil. Samtidig giver vi vores kunder mulighed for lettere at få fragtet varerne hjem, som de har købt i et af vores centre. De to elementer gør i samspil, at vi er rigtig glade for den fireårige aftale, vi nu har indgået med Freetrailer, og vi glæder og til samarbejdet, siger Øyvind Krohn, der er CEO i Hagelandgruppen AS.

Læs hele nyheden på Spotlight.

Hageland er en butikskæde i Norge, der sælger planter, blomster, haveartikler og andre produkter til indendørs- og udendørsbrug. Butikkerne har et bredt udvalg af planter og blomster, herunder stueplanter, krukkeplanter, blomsterløg, træer og buske, samt haveredskaber, gødning og andre haveartikler. Derudover tilbyder de også gartnerrådgivning og andre tjenester. Hvis du vil vide mere om Hageland og deres produkter og tjenester, kan du besøge deres hjemmeside for mere information.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen