Freetrailer inngår ny avtale med Hagelandgruppen

Hageland tilhengere

Freetrailer Group utvider med Hageland

Freetrailer Group A/S har nettopp inngått en fireårig rammeavtale med hagesenterkjeden Hageland. Hagelandgruppen består av 104 butikker.

Freetrailer Group A/S utvider aktivitetene i Norge. Selskapet har nettopp inngått en fireårig rammeavtale med den landsdekkende hagesenterkjeden Hageland. Avtalen innebærer at de enkelte sentrene i kjeden kan inngå egne avtaler med Freetrailer.

«Dette er en fantastisk mulighet for oss for å utvide konseptet i hele Norge, til glede for de mange tusen kundene som daglig besøker et Hageland-senter. Avtalen innebærer at hvert enkelt senter kan gjøre sin egen avtale med oss, og det er gledelig at vi er invitert til deres interne innkjøpsmesse i september der alle innkjøpere og varehussjefer deltar», sier Lars Kronqvist, Country Manager for Freetrailer i Norge.

Hageland

Avtalen med Freetrailer og det delingsøkonomiske aspektet som ligger i den passer svært godt inn i Hagelands grønne profil. Samtidig gir vi kundene våre mulighet til å få varene de har kjøpt hos oss hjem på en enklere måte. Til sammen gjør de to elementene oss virkelig fornøyd med den fireårige avtalen vi nå har inngått med Freetrailer, og vi ser også frem til samarbeidet, sier Øyvind Krohn, administrerende direktør i Hagelandgruppen AS.

Hageland er en hagecenterkjede som finnes i Norge. Kjeden består av 104 butikker spredt over hele landet, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for hage, hjem og fritid. De tilbyr blant annet planter, blomster, hageutstyr, redskap, møbler, grillutstyr og hagemøbler. Hageland har også et stort utvalg av frø, jord, gjødsel og annet tilbehør for å hjelpe deg med å skape og vedlikeholde en vakker og velstelt hage. I tillegg til å tilby et bredt utvalg av produkter, tilbyr Hageland også gode råd og inspirasjon til hvordan du kan skape din egen drømmehage.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen