Fuld POWER på samarbejdet med elektronikgigant

Power samarbejde med Freetrailer

POWER A/S udvider sit samarbejde med Freetrailer ved deres nye butikker i Næstved og Frederikshavn.

De to nye butikker har sluttet sig til aftalen, som allerede omfatter 16 andre POWER-butikker, der i dag tilbyder gratis trailerudlejning gennem Freetrailer. Denne udvidelse giver endnu flere POWER-kunder mulighed for at drage fordel af denne praktiske og omkostningseffektive løsning.

Marketingchefen hos POWER, Sebastian Lillelund, udtrykker begejstring over at kunne tilbyde kunderne endnu flere fordele gennem samarbejdet med Freetrailer: 

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder endnu mere værdi med gratis trailerudlejning gennem vores samarbejde med Freetrailer. Det er en praktisk og omkostningseffektiv løsning, der gør det lettere for vores kunder at tage deres større køb med hjem. Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye butikker i Næstved og Frederikshavn og til at fortsætte samarbejdet med Freetrailer i vores andre POWER-butikker.

Vi er glade for at kunne fortsætte med at udvide vores tilbud i Danmark i samarbejde med POWER. Denne udvidelse giver endnu flere mennesker mulighed for at nyde godt af vores gratis trailerudlejningstjeneste, der gør det nemt og bekvemt at transportere deres køb hjem. 

Besøg nærmeste POWER-butik i dag og oplev den nemme trailerudlejningsservice. 

Hold desuden øje med vores kommende udvidelser og nye samarbejder, da vi konstant stræber efter at give vores kunder de bedste muligheder og tjenester.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen