Freetrailer sætter kvartalsrekord med 318.397 udlejninger

Ny rekord

Freetrailer Group A/S satte i perioden juli til september ny rekord med 318.397 udlejninger. Lørdag den 30. september var samtidig den bedste dag nogensinde i selskabets historie målt på antal udlejninger med 5.786 udlejninger.

Den deleøkonomiske tjeneste, Freetrailer Group A/S har i Q1 sat ny kvartalsrekord i antal udlejninger. I perioden juli, august og september blev selskabets trailere og el-ladcykler samlet set udlejet 318.397 gange. Det svarer til en vækst på 33% i forhold til samme periode sidste år. I løbet af de tre måneder har Freetrailer i alt sendt 521 nye trailere på gaden og har dermed 4.147 trailere og ladcykler.

Lørdag den 30. september markerede sig også positivt. Med 5.786 udlejninger blev det den bedste udlejningsdag nogensinde i selskabets 19-årige historie. Dette er en stigning fra den tidligere rekord på 5.152 udlejninger, som blev sat den 23. september i år.

"Vores seneste præstationer er yderst opmuntrende og afspejler den stigende interesse for vores udlejningsprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. En afgørende faktor for vores succes er implementeringen af en betydelig flådeudvidelse med en række nye trailere og ladcykler, der nu står til rådighed for vores kunder. Samtidig har vi skærpet vores fokus på at forbedre brugeroplevelsen, hvilket har gjort det endnu mere enkelt og intuitivt for vores kunder at leje vores produkter".

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen