Freetrailer runder en million udlejninger

Freetrailer 1 million rentals

Freetrailer Group A/S har for første gang i selskabets historie rundet en million udlejninger i løbet af de seneste 12 måneder. Rekorden er især drevet af markant flere lokationer hos selskabets partnere og udrulning af 1.275 nye enheder i perioden.

Freetrailer Group A/S har sat ny rekord i antal udlejninger. I løbet af de seneste 12 måneder har anvendelsen af selskabets trailere og el-ladcykler rundet en million, som svarer til en løbende vækst i antallet af udlejninger på 22 % i forhold til forudgående 12 måneder.

Det seneste år er antallet af lokationer hos selskabets partnere vokset med 52 % og har nu passeret 1.050. Samtidigt er antallet af udlejningsenheder er steget til 4.325 hos selskabets samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Ifølge Nicolai Frisch Erichsen, der er CEO i Freetrailer, markerer rekorden et bemærkelsesværdigt skridt i virksomhedens udvikling og vækst.

”Den milepæl, vi i dag kan fortælle om, flugter fuldstændig med vores strategiske målsætninger. Succesen afspejler den stigende efterspørgsel på Freetrailers udlejningsprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og resultatet er et klart bevis på vores vedvarende engagement i at imødekomme vores kunders behov og levere kvalitetsudlejningstjenester, "

Ifølge Nicolai Frisch Erichsen bidrager selskabets massive investeringer også til resultatet.

“Det seneste år har vi investeret intenst i en forbedret og mere intuitiv brugeroplevelse. Samtidig har vi sat fuld speed på at få udvidet flåden med nye trailere og ladcykler. Det i kombination har spillet en afgørende rolle i, at vi når de en million udlejninger, ” udtaler Nicolai Frisch Erichsen. 

Nicolai Frisch Erichsen slår fast, at Freetrailer ser frem til at fortsætte med at udvide deres tjenester i fremtiden. Selskabet er fast besluttet på at opretholde positionen som en førende udlejningsudbyder, og fremgangen vidner om, at fremtiden fortsat er deleøkonomisk.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Nicolai Frisch Erichsen, Group CEO

Nicolai.frisch@freetrailer.com   
+45 26 81 81 28


Pressekontakt
Sara Lyngsøe, CMO

+45 61 10 15 57
sl@freetrailer.com

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen