Freetrailer och Europris i Norge utökar sitt samarbete

Europris släp

Partnerskabet fortsætter

I juni ingick Freetrailer och Europris ett avtal om att göra Freetrailers självbetjänade släptjänst tillgänglig för Europris kunder.

Konceptet testades på 4 av kedjans drygt 260 varuhus. Nu – 6 månader senare – har samarbetet visat sig vara så framgångsrikt att man gör släp tillgängliga på ytterligare 31 platser. Europris kommer alltså framöver att ha 35 orter med totalt 105 släp som kör runt och gör reklam för sin dagligvarukedja. Samtidigt som deras kunder erbjuds en god service. 

Släpen kommer att levereras under mars 2022. Freetrailer och Europris välkomnar utvidgningen.

 ”I linje med vår önskan att göra kundupplevelsen i våra butiker enkel och okomplicerad, ingick vi ett samarbete med Freetrailer i juni. Det har varit en stor framgång! Så det har inte varit svårt att ta beslutet att utöka samarbetet med ytterligare 31 varuhus”, säger Jon Boye Borgersen, VP Commercial på Europris.

Philip Filipsen, VD, Freetrailer är också nöjd med utökandet av samarbetet. Dessutom matchar Europris Freetrailers ambition att bli rikstäckande på den norska marknaden.

Jag är väldigt glad över att Europris har beslutat att utöka samarbetet. Vi är stolta över att kunna leverera en produkt till våra partners, som skapar enormt värde för dem själva. Samt stärker den övergripande kundupplevelsen. Europris är en mycket viktig partner för Freetrailer, då de har en stor närvaro och ett starkt varumärke på den norska marknaden, säger Philip Filipsen.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen