Freetrailer startar samarbete med NetonNet

Freetrailer startar pilotsamarbete med NetonNet

NetonNet erbjuda utlåning av släpvagnar

Freetrailer inleder nu ett samarbete med NetonNet. De har tagit emot tre helt nya släpvagnar för sin butik i Norrköping. NetonNet kan därför nu erbjuda sina kunder och allmänheten möjligheten att låna släpvagnar helt gratis.

– Vi har sett Freetrailers samarbeten tidigare och kände att det var dags för oss att testa. Det kommer göra det möjligt för oss att erbjuda kunderna mervärde på sina besök hos oss, säger Peter Andersson, Head of Retail på NetonNet. 

– Vi hoppas att detta kommer bli uppskattat bland våra kunder här i Norrköping. Att släpen dessutom går att låna utan någon direktkontakt med medarbetare genom de Bluetooth-drivna låsen är verkligen ett plus, säger Peter Röstlund, butikschef på NetonNet Norrköping. 

Allt du behöver för att låna en släpvagn är Freetrailer-appen – din digitala nyckel. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock. Den gör det möjligt för användaren själv att låsa upp och återlämna släpen via Bluetooth i Freetrailers app.

Upphämtning av Freetrailer: Du kan förhandsreservera ditt släp genom Freetrailer appen eller låna helt gratis. Oavsett om du hämtar upp det direkt från NetOnNets butiker som kund eller ej. Det kostar alltså ingenting att låna ett släp för att köra hem dina inköp. Men om du vill reservera släpet i förväg eller teckna en dagsförsäkring, då tillkommer en liten avgift.

Tre Freetrailers finns tillgängliga hos NetOnNets butik i Norrköping: Ståthägavägen 38, 602 23 Norrköping.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen