Freetrailer og Europris udvider samarbejdet

Europris tilhenger

Partnerskabet fortsætter

Freetrailer og Europris indgik i juni måned en aftale om at stille Freetrailers selvbetjente trailerservice til rådighed for Europris’ kunder.

Konceptet blev testet i 4 af kædens mere end 260 varehuse. Nu, 6 måneder efter, har partnerskabet vist sig så succesfuldt, at der skal stilles flere trailere til rådighed. Derfor kommer der trailere på yderligere 31 lokationer. Fremover vil Europris således have 35 lokationer med i alt 105 trailere kørende rundt og brande dagligvarekæden. Samtidigt med, at kunderne oplever god service.

Trailerne vil blive leveret i marts måned 2022. Freetrailer og Europris fryder sig over udvidelsen. 

“I tråd med vores ønske om at gøre kundeoplevelsen i vores butikker enkel og ligetil, indgik vi et samarbejde med Freetrailer tilbage i juni måned. Det har været en kæmpe succes! Så det har ikke været svært at træffe beslutningen om at udvide samarbejdet med yderligere 31 varehuse”, siger Jon Boye Borgersen, VP Commercial hos Europris.

Philip Filipsen, CEO, Freetrailer glæder sig også over udvidelsen af samarbejdet. Som i tillæg matcher Freetrailers ambition om at være landsdækkende på det norske marked.

“Det glæder mig meget, at Europris har besluttet at udvide samarbejdet. Vi er stolte over at kunne levere et produkt til vores partnere, som skaber kæmpe værdi for dem selv og styrker kundeoplevelsen. Europris er en meget vigtig partner for Freetrailer med deres store udbredelse og stærke brand på det Norske marked.” udtaler Philip Filipsen.

Europris henger

Philip Filipsen, CEO, Freetrailer glæder sig også over udvidelsen af samarbejdet. Som i tillæg matcher Freetrailers ambition om at være landsdækkende på det norske marked.

“Det glæder mig meget, at Europris har besluttet at udvide samarbejdet. Vi er stolte over at kunne levere et produkt til vores partnere, som skaber kæmpe værdi for dem selv og styrker kundeoplevelsen. Europris er en meget vigtig partner for Freetrailer med deres store udbredelse og stærke brand på det Norske marked.” udtaler Philip Filipsen.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen