Freetrailer og Europris forlenger samarbeidet

Europris tilhenger

Utvider avtalen

Freetrailer og Europris innledet et nytt partnerskap i fjor, som nå forlenges. Samtidig utvides avtalen fra 12 til 105 tilhengere på ytterligere 31 lokasjoner.

I juni i fjor inngikk Freetrailer Group en avtale med Europris om å stille Freetrailers selvbetjente tilhengertjeneste til rådighet for Europris-kunder. Konseptet ble testet i fire av kjedens mer enn 260 varehus. Nå som partnerskapet har vist seg vellykket, er tilhengere stilt til rådighet på ytterligere 31 lokasjoner. I fremtiden vil Europris derved ha 35 lokasjoner med totalt 105 tilhengere som kjører rundt og markedsfører dagligvarekjeden deres. Samtidig med at kundene opplever god service.

– I tråd med vårt ønske om å gjøre kundeopplevelsen i butikkene våre enkel og grei, inngikk vi et samarbeid med Freetrailer som startet i juni i fjor. Det har vært en stor suksess. Så det har ikke vært vanskelig å ta beslutningen om å utvide samarbeidet med ytterligere 31 varehus, sier Jon Boye Borgersensom, VP Commercial hos Europris.

Europris henger

En perfekt match

Philip Filipsen, administrerende direktør i Freetrailer, er også fornøyd med utvidelsen av samarbeidet, mellem Freetrailer og Europris. Samarbeidet er også i tråd med Freetrailers ambisjon om å være landsdekkende på det norske markedet.

– Jeg er veldig glad for at Europris har bestemt seg for å utvide samarbeidet. Vi er stolte av å levere et produkt til våre partnere som skaper stor verdi for dem og styrker kundeopplevelsen. Europris er en svært viktig partner for Freetrailer med sin store utbredelse og sterke merkevare på det norske markedet, uttaler Philip Filipsen.

Vil endre delingsøkonomien i Norge

Ifølge Philip Filipsen og Freetrailer er delingsøkonomien som fenomen her for å bli. Selskapets teknologiske plattform vil både endre og utfordre det norske markedet de neste årene.

– Vi tapper inn i en tidsånd hvor delingsøkonomi og bærekraft er svært populært. Det gjør at vi nå ser på hva annet vi kan legge inn i plattformen. Den klare målsettingen er at folk over hele Europa – og dermed også i Norge – i årene som kommer også vil kunne låne for eksempel biler, sparkesykler, sykler, båthengere og hestehengere via plattformen vår, sier Philip Filipsen.

Med det forlengede partnerskapet med Europris vil Freetrailers tilhengere bli enda mer tilgjengelige for nordmenn. Og ifølge Philip Filipsen har den delingsøkonomiske virksomheten planer om å inngå enda flere partnerskap de neste årene.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen