Freetrailer runder 770.000 årlige udlejninger

Freetrailer runder 770.000 årlige udlejninger

Freetrailers udlejningskoncept når nye højder

Med over 770.000 udlejninger i regnskabsåret 21/22 har Freetrailer Group øget antallet af udlejninger med 22 procent i forhold til seneste regnskabsår. Det svarer til en stigning på 157.000 udlejninger. Antallet trailer i markedet er i samme periode øget til 2.800, og hver trailer er i gennemsnit ude at køre mere end 325 gange årlig.

“Regnskabsåret 21/22 har været meget tilfredsstillende med en fortsat vækst og ikke mindst meget høje udnyttelsesgrader på vores produkter. Freetrailer har i 21/22 opnået den højeste vækst i antallet af udlejningsenheder nogensinde, og har samtidigt formået at fastholde en meget høj udnyttelsesgrad, hvor hver trailer er ude at køre gennemsnitligt 325 gange årligt.” udtaler Group CEO Philip Filipsen, han uddyber: 

Dette vidner klart om, at brugerne har taget vores deleøkonomiske koncept til sig, samtidigt med at den høje udnyttelsesgrad viser, at potentialet fortsat er højt. Væksten er båret af en række nye partnerrelationer på alle markeder, samtidigt med at også mange af vores eksisterende partnere har udvidet med flere trailer. Endnu flere partnere kan således drage fordel af at være en del af Freetrailers fuldservice koncept, som både sikrer en god kundepleje og en god medieeksponering, med et minimum af indsats fra deres side”.

Selskabets helårsrapport offentliggøres den 25. august 2022.

Læs hele nyheden på Spotlight.

Freetrailer skal spinde guld på deleøkonomi

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen