Freetrailer vinder E-handelsprisen 2022

Freetrailer wins E-Handelsprisen 2022

’Bedste B2C-virksomhed med online-omsætning under 100 millioner kroner’

E-handelsprisen fra Dansk Erhverv gik i 2022 til det børsnoterede selskab Freetrailer.

Hvert år kårer Dansk Erhverv de bedste online-virksomheder i Danmark. I går blev 2022-vinderne fundet ved et storstilet arrangement på Clarion Hotel i København. Freetrailer løb med førstepladsen i kategorien: ’Bedste B2C-virksomhed med online-omsætning under 100 millioner kroner’. Sejren kom i hus foran About Vintage, Ecooking, Roccamore og Son of a Tailor.

Freetrailers direktør, Philip Filipsen, ser sejren som et klart bevis på, at virksomhedens deleøkonomiske koncept har vundet indpas hos kunderne i ind og udland.

“Vi har en klar mission. Med afsæt i ’We make sharing easy’ ønsker vi at gøre det ultranemt og gratis for alle at leje i stedet for at eje ting, som sjældent bruges. Det kan eksempelvis være trailere og e-cykler. E-handelsprisen er en klar understregning af, at vi har fat i det helt rigtige. Vi rammer et behov hos vores mange kunder i ind og udland, og når det samtidig er nemt og gratis at bruge, så bliver det vel nærmest ikke meget bedre”, siger Philip Filipsen og fortsætter:

“Jeg er samtidig utroligt stolt af vores kollegaer her i Freetrailer, der alle har været med til at løfte vores forretning til et helt nyt niveau. Den vækst Freetrailer har været igennem de seneste år, kommer ikke af sig selv, men kun ved en målrettet og vedholdende indsats. Denne pris er en anerkendelse til samtlige medarbejdere i Freetrailer. De bidrager alle på hvert sit felt til succesen – og vi er kun lige begyndt.”

Juryens begrundelse

Juryen begrundelse lød således:

“I 2021 har årets vinder øget toplinjen med 40 procent og bunden med imponerende 120 procent. De har vist, at der er penge at tjene på deleøkonomi og skabt en unik partnerbaseret win-win-win-forretningsmodel. Hver 10. dansker har benyttet sig af årets vinder, og de er i den grad gearet til videre skalering. De har modbevist, at ”there’s no such thing as a free ride”, og så tjener de ovenikøbet penge på det. Vi glæder os til at følge jeres videre rejse ud i verden.” 

Blod på tanden

Sara Lyngsøe, der er CMO hos Freetrailer, er ligeledes meget begejstret over E-handelsprisen, som blev hevet i land i et meget hårdt felt.

“Vi var oppe mod nogle virkelig dygtige og professionelle virksomheder, som har skabt helt fantastiske resultater. Så det gør os bare endnu mere stolte og beærede over sejren. Det er virkelig fedt at være ansat i et firma, der vinder sådan en fornem pris. Vi er virkelig glade for sejren. Det er et gigantisk skulderklap til alle vores medarbejdere, som virkelig har knoklet for at få Freetrailer dertil, hvor vi er i dag”, siger Sara Lyngsøe.

 

 

Relaterede artikler

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen