Freetrailer vinner e-handelsprisen 2022

Freetrailer wins E-Handelsprisen 2022

'Beste B2C-selskap med online omsetning under 100 millioner danske kroner'

Netthandelsprisen fra Dansk Erhverv gikk i 2022 til det børsnoterte selskapet Freetrailer.

Dansk Erhverv kårer hvert år de beste nettselskapene i Danmark. I går ble 2022-vinnerne presentert på et storstilt arrangement på Clarion Hotel i København. Freetrailer vant førsteplassen i kategorien: ‘Beste B2C-selskap med online omsetning under 100 millioner danske kroner’. Freetrailer vant foran About Vintage, Ecooking, Roccamore og Son of a Tailor.

Freetrailers direktør, Philip Filipsen, ser på seieren som et klart bevis på at selskapets delingsøkonomiske konsept har fått gjennomslag hos kunder i inn- og utland.

«Vi har en klar visjon. Basert på ‘Vi gjør deling enkelt’ ønsker vi å gjøre det enkelt og gratis for alle å leie i stedet for eie ting som sjelden brukes. Dette kan for eksempel være tilhengere og el-lastesykler. Netthandelsprisen er et klart bevis for at vi har tatt tak i akkurat det rette. Vi ser at det er et behov blant de mange kundene våre i inn- og utland, og når det samtidig er enkelt og gratis å bruke, blir det nok ikke mye bedre», sier Philip Filipsen og fortsetter:

«Samtidig er jeg utrolig stolt av kollegene mine her i Freetrailer, som alle har vært med på å løfte virksomheten vår til et helt nytt nivå. Veksten som Freetrailer har opplevd de siste årene kommer ikke av seg selv, men kun gjennom målrettet og iherdig innsats. Denne prisen er en anerkjennelse til alle ansatte i Freetrailer. De bidrar alle på sine respektive felt til suksessen – og vi er bare så vidt i gang.»

Juryens begrunnelse

Juryens begrunnelse var som følger:

«I 2021 har årets vinner økt omsetningen med 40 prosent og bunnlinjen med imponerende 120 prosent. De har vist at det er penger å tjene i delingsøkonomien og skapt en unik partnerbasert vinn-vinn-vinn forretningsmodell. Hver 10. danske har brukt årets vinner, og de ruster seg for videre ekspansjon. De har ikke bare motbevist at ”there’s no such thing as a free ride”, de tjener til og med penger på det. Vi ser frem til å følge ferden videre ut i verden.»

Blod på tann

Sara Lyngsøe, markedsansvarlig i Freetrailer, er også veldig begeistret for E-handelsprisen, som ble vunnet i veldig tøff konkurranse.

«Vi møtte noen virkelig dyktige og profesjonelle selskaper som har skapt helt fantastiske resultater. Så det gjør oss bare enda mer stolte og beæret over seieren. Det er veldig kult å jobbe i en bedrift som vinner en så prestisjetung pris. Vi er veldig fornøyde med seieren. Det er et stort klapp på skulderen til alle våre ansatte, som virkelig har jobbet hardt for å få Freetrailer dit vi er i dag», sier Sara Lyngsøe.

Relaterte artikler

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen