Freetrailer udvider forretningen med el-ladcykler

Lej en cykel hos IKEA Aarhus

Ny deleøkonomisk løsning

Stigende succes med gratis trailere har fået Freetrailer til at tænke stort. Konceptet med deleøkonomiske og miljørigtige løsninger til danskerne er nu blevet udvidet. Næste skud på stammen er gratis udlån af el-ladcykler.

Siden opstarten i 2004 er det kun gået frem for Freetrailer. Alene sidste år havde virksomheden samlet mere end 750.000 aktive udlejninger. Der står nu over 2.200 lånetrailere på mere end 600 lokationer. Heraf på 230 lokationer i Danmark.

Danskernes store lyst til at anvende de gratis deleøkonomiske løsninger får nu Freetrailer til at udvide konceptet. Siden juli måned sidste år har virksomheden som pilotprojekt stillet 30 gratis el-ladcykler til rådighed for IKEA-kunder i Aarhus og København. Med 1.500 udlejninger har projektet været en stor succes. Det får nu Freetrailer til at rulle konceptet videre ud i Danmark.

“Vores filosofi er, at vi med vores deleøkonomiske løsninger skal gøre hverdagen nem og bekvem for så mange danskere som muligt, samtidig med at vi tænker på miljøet. Med el-ladcyklerne kan vi nu tilbyde især unge og studerende en grøn og mere fleksibel hjemtransport, hvis de ikke har en bil til rådighed”, siger Philip Filipsen, der er direktør hos Freetrailer. Han fortsætter:

“Vi er altid nysgerrige på at udvide og udvikle vores sortiment. Sådan kan vi nå danskerne bedst muligt, hvor de er i deres liv. De nye el-ladcykler er et resultat af en gensidig idéudveksling med både IKEA, Bilka og Silvan, der nu altså baner vejen for det grønne alternativ til biltransport, som vores Cargo eBikes udgør. Det er en rigtig god nyhed, at vi nu kan rulle konceptet ud i hele Danmark. På den måde speeder vi op for deleøkonomien til gavn for både borgerne og miljøet”, siger Philip Filipsen.

Glade kunder

En stor del af vores kunder har ikke adgang til bil, og det besværliggør ofte hjemtransporten af store ting som fx en ny fladskærm, mindre møbler eller et større parti dagligvarer. Udfordringen skaber helt naturligt irritation hos kunderne. Derfor er vi meget glade for de el-ladcykler, som vi kan stille til rådighed. På den måde kan vi højne vores serviceniveau. Det er ekstremt vigtigt for os som butik”, siger Martin Enevoldsen. 

Nemt og smart

Målet med el-ladcykler har fra starten været, at de skal være både nemme og hurtige at bruge. Derfor er også opladningen gjort let og sikker.

“Med det såkaldte Smart Charging System kan kunderne sætte deres lid til et sikkert system, der er ultranemt at bruge. Opladeren og batteriet er integreret i cyklen, og ladepunkterne er altid placeret på butikkens eller varehusets parkeringsplads tæt på indgangen. Det giver mulighed for at lade batteriet op på meget kort tid. Nemmere kan det næsten ikke være”, fortæller Philip Filipsen.

De elektriske ladcykler måler 218 centimeter i længden og 93 centimeter i bredden. Ladet til opbevaring er 93 centimeter i længden og 71 centimeter i bredden. Cyklen kan samlet set lastes med 250 kilo, og på fuldt batteri har den en rækkevidde på 60-70 kilometer.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen