Freetrailer og Føtex indleder nyt samarbejde

Føtex Freetrailer

Nye varehuse tilbyder Freetrailer

Freetrailer Group og dagligvarekæden Føtex indleder et nyt samarbejde. Samarbejdet betyder, at Freetrailers service bliver stillet til rådighed i et udvalg af kædens mere end 100 varehuse.

Freetrailer Group har indgået en ny samarbejdsaftale med den succesfulde dagligvarekæde Føtex, om at stille Freetrailer konceptet til rådighed for kædens kunder. I første omgang bliver det varehusene i Haderslev og Fredericia, som kommer til at tilbyde gratis trailere til deres kunder. Herefter vil der blive kigget på at rulle selvbetjeningskonceptet ud til yderligere varehuse.           

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer, glæder sig over det nye samarbejde. Det passer perfekt ind i Freetailers udbredelse.

“Jeg er både glad og stolt over det indgåede samarbejde med Føtex. Vi er med til at markedsføre Føtex i lokalområdet og give Føtex’ kunder en 100% selvbetjent transportløsning. Vi taler her om et fantastisk varehus og et meget stærkt brand, som vi kan tilføje til vores forretning. Blandt Føtex’s mere end 100 lokationer i Danmark er der flere af stederne, hvor Freetrailer ikke er repræsenteret i dag. Nu får vi en endnu bedre Freetrailer-dækning i Danmark.” udtaler Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen