Freetrailer og Føtex indleder nyt samarbejde

Føtex Freetrailer

Nye varehuse tilbyder Freetrailer

Freetrailer Group og dagligvarekæden Føtex indleder et nyt samarbejde. Samarbejdet betyder, at Freetrailers service bliver stillet til rådighed i et udvalg af kædens mere end 100 varehuse.

Freetrailer Group har indgået en ny samarbejdsaftale med den succesfulde dagligvarekæde Føtex, om at stille Freetrailer konceptet til rådighed for kædens kunder. I første omgang bliver det varehusene i Haderslev og Fredericia, som kommer til at tilbyde gratis trailere til deres kunder. Herefter vil der blive kigget på at rulle selvbetjeningskonceptet ud til yderligere varehuse.           

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer, glæder sig over det nye samarbejde. Det passer perfekt ind i Freetailers udbredelse.

“Jeg er både glad og stolt over det indgåede samarbejde med Føtex. Vi er med til at markedsføre Føtex i lokalområdet og give Føtex’ kunder en 100% selvbetjent transportløsning. Vi taler her om et fantastisk varehus og et meget stærkt brand, som vi kan tilføje til vores forretning. Blandt Føtex’s mere end 100 lokationer i Danmark er der flere af stederne, hvor Freetrailer ikke er repræsenteret i dag. Nu får vi en endnu bedre Freetrailer-dækning i Danmark.” udtaler Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen

Freetrailer app Danmark

Reserver en Freetrailer nu og kom nemt i gang