Freetrailer og Silvan forlænger partnerskabet

Silvan Freetrailer

Ny indpakning til samarbejdet

Freetrailer Group og byggemarkedskæden Silvan forlænger samarbejdet og udskifter samtidig alle byggemarkedets 412 trailere med nye vogne i en nytænkt indpakning.

Partnerskabet mellem Silvan og Freetrailer strækker sig tilbage til 2009. Her blev den første aftale om at stille Freetrailers trailerkoncept til rådighed for Silvans gør-det-selv-kunder indgået. Dengang omfattede aftalen 213 trailere. Samarbejdet har løbende udviklet sig. I dag omfatter aftalen 412 trailere fordelt blandt Silvans 42 byggemarkeder rundt omkring i hele Danmark. Udlejningsraten, og det positive feedback fra kunderne, viser den stærke opfattelse af dette tilbud og at samarbejdet har været en succes.

“I Silvan har vi altid haft en ambition om at være det absolut mest serviceorienterede byggemarked. Både før, under og efter besøget. Freetrailers trailerkoncept har i mange år været en vigtig brik for at nå dette mål. Med deres service kan vi tilbyde og sikre vores kunder gør-det-selv-hjælp, når varerne skal bringes hjem. Eller til et hvilket som helst andet transportbehov. Samtidigt har vi sat stor pris på, at Freetrailer hele tiden udvikler sig. Både i sortimentet af transportløsninger, såvel som senest med deres selvbetjeningsløsning. Løsningen med app og Freelock sætter kunden i stand til at betjene sig selv. Det strømliner processen for kunden og betyder samtidig, at vores medarbejdere kan koncentrere sig om råd og vejledning til kundernes gør-det-selv-projekter. Det er også grunden til, at vi fortsat har stor interesse i løbende at udvikle samarbejdet. Senere i år har vi derfor planer om at udvide antallet af trailere i vores butikker.” siger Trine Bredow, Team Lead – Commercial Excellence hos Silvan.

Glæde over forlængelsen

Thomas Munksgaard, Country Manager i Freetrailer Danmark, glæder sig over forlængelsen af samarbejdet med Silvan, som er en vigtig partner for Freetrailer:

“Vi ser det som en stor anerkendelse af vores koncept, at Silvan og Freetrailer nu gennem 11 år har haft et stærkt parløb omkring landsdækkende udlejning af trailere. Silvan er en meget vigtig partner for os. Både i kraft af de 412 trailere fordelt over hele Danmark, og som sparringspartner på udviklingen af vores koncept. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet, og til at servicere og udvikle vores koncept i gensidigt godt partnerskab med Silvan.” siger Thomas Munksgaard.

Silvan er en førende dansk ‘gør-det-selv’ detailkæde med den højeste brandbevidsthed i sektoren. Silvans butikker er placeret over det meste af landet i og omkring de større byer. De tilbyder både klassiske gør-det-selv-produkter, såsom byggematerialer og haveartikler, såvel som produkter til forbedring af hjemmet. I alt forhandler Silvan mere end 150 mærker med særligt fokus på bæredygtighed.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen