Freetrailer och Føtex inleder nytt samarbete

Føtex Freetrailer

Nye varehuse tilbyder Freetrailer

Freetrailer Group och den danska livsmedelskedjan Føtex inleder ett nytt samarbete. Detta innebär att Freetrailers tjänst kommer att göras tillgänglig på ett urval av kedjans mer än 100 stormarknader.

Freetrailer Group har ingått ett nytt samarbetsavtal med den framgångsrika livsmedelskedjan Føtex om att göra Freetrailer-konceptet tillgängligt för kedjans kunder. Inledningsvis är det stormarknaderna i Haderslev och Fredericia som kommer att erbjuda gratis släpvagnar till sina kunder. Varefter möjligheten att rulla ut självbetjäningskonceptet till ytterligare stormarknader undersöks.

Freetrailers koncern-vd Philip Filipsen gläder sig över det nya samarbetet. Det är helt i linje med spridningen av Freetrailer-konceptet.

”Jag är både glad och stolt över det här samarbetet som bidrar till att marknadsföra Føtex i lokalområdet och som ger Føtex kunder en komplett självbetjänande transportlösning. Det här är en fantastisk livsmedelskedja och ett mycket starkt varumärke som vi nu kan lägga till i vår verksamhet. Bland Føtex mer än 100 platser i Danmark finns det ett antal platser där Freetrailer ännu inte finns representerade. Nu får vi en ännu bättre spridning av Freetrailer i Danmark.”, säger Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen