Freetrailer og Johannes Fog indleder nyt samarbejde

Freetrailer Fog

Spændende nyt partnerskab

Freetrailer Group indleder et nyt samarbejde med byggecenterkæden Johannes Fog A/S, som har en ledende position indenfor trælæst-branchen. Fog har ni Trælast & Byggecentre, hvoraf de otte er placeret i Storkøbenhavn og Nordsjælland, mens det sidste ligger i Vordingborg.

Freetrailer Group har indgået en samarbejdsaftale med Fog, der ud over de ni fullscale trælast og byggecentre også råder over det flotte Bolig og Designhus på Nørgaardsvej i Kgs. Lyngby. I første omgang er der tale om fire trailere, som netop er blevet afleveret til Byggecenteret i Hørsholm. De øvrige Fog byggecentre forventes at følge trop, når kundeerfaringerne er analyseret.     

“I Fog arbejder vi ud fra et ønske om at give vores kunder en kvalificeret rådgivning og de bedste løsninger, materialer og produkter af høj kvalitet. Freetrailers digitale fullservice koncept passer perfekt ind i dette univers. Kunderne kan nemt og enkelt betjene sig selv. Trailerne bliver løbende vedligeholdt og serviceret, og vores medarbejdere kan koncentrere sig om betjening og rådgivning af vores kunder.” udtaler Michael Weiss, indkøbschef hos Fog.

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer, glæder sig også over det nye samarbejde:

“Jeg er meget glad for, at Fog har valgt Freetrailer som deres samarbejdspartner i forhold til at kunne tilbyde deres kunder en transportmulighed, når varerne skal bringes hjem fra Fogs byggecentre. De fleste af Fogs byggecentre er placeret rundt omkring i det Nordsjællandske på lokationer, hvor Freetrailer ikke er repræsenteret i dag. Jeg er derfor meget forventningsfuld og glad for, at vi nu også kan tilbyde vores service i disse områder.” siger Philip Filipsen.   

Freetrailer offentliggør Q4 og årsrapport 19/20 resultat den 27. august 2020.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen