Freetrailer och Johannes Fog inleder nytt samarbete

Hyr släp

Spännande nytt partnerskap

Freetrailer Group inleder ett nytt samarbete med byggvaruhuskedjan Johannes Fog A/S som har en ledande position inom trävirkesindustrin. Fog har nio byggvaruhus (Trælast & Byggecentre) varav åtta ligger i Köpenhamns storstadsområde och på Nordsjälland och det nionde i Vordingborg.

Freetrailer Group har ingått ett samarbetsavtal med Fog som utöver de nio fullskaliga byggvaruhusen också förfogar över vackra Bolig og Designhus för inredning och trädgård på Nørgaardsvej i Kongens Lyngby. Initialt handlar det om fyra släpvagnar som levererats till byggvaruhuset i Hørsholm. Fogs övriga byggvaruhus förväntas följa efter när kundupplevelsen har analyserats.

”På Fog arbetar vi utifrån ambitionen att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och de bästa lösningarna, materialen och högkvalitativa produkter. Freetrailers digitala fullservicekoncept passar perfekt in i detta universum. Kunderna kan enkelt och smidigt betjäna sig själva, släpvagnarnas underhåll och service ombesörjs kontinuerligt. Och våra anställda kan koncentrera sig på att ta hand om våra kunder och ge rådgivning.”, säger Fogs inköpschef Michael Weiss.

Freetrailers koncern-vd, Philip Filipsen, gläder sig också över det nya samarbetet.

”Jag är mycket nöjd med att Fog har valt Freetrailer som samarbetspartner för att kunna erbjuda sina kunder en transportmöjlighet när varorna ska tas hem från Fogs byggvaruhus. De flesta av Fogs byggvaruhus är belägna runt omkring på Nordsjälland där Freetrailer i dagsläget inte finns representerade. Därför är jag väldigt förväntansfull och glad över att vi nu också kan erbjuda våra tjänster i dessa områden.”, säger Philip Filipsen.

Freetrailer offentliggör rapport för fjärde kvartalet och årsredovisningen för 2019/2020 den 27 augusti 2020.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen