Hyresgäster kan låna gratis släpvagnar

Hyr släp i Örebro

Nu blir det möjligt att låna släpvagnar gratis i Örebro. Allt som behövs är en app. ”Det kommer att underlätta för våra hyresgäster”, säger Pierre Lundberg på hyresvärden Victoriahem, som ligger bakom satsningen tillsammans med företaget Freetrailer.

Victoriahem har som första bostadsbolag i Örebro startat ett samarbete med företaget Freetrailer för att utöka servicen till sina hyresgäster.

Tre släpvagnar från Freetrailer står nu på plats i Victoriahems bostadsområden Varberga och Brickebacken i Örebro. De kan användas gratis till och med kl. 07.00 följande dag om de inte reserveras för en särskild tid. Det är först när de bokas i förväg som en kostnad tillkommer.

"Vi letar alltid efter nya sätt att göra vardagen enklare för våra hyresgäster. Nu har de släpvagnar alldeles utanför porten som de kan hyra billigt, eller till och med helt gratis. Det blir väldigt bekvämt för den som vill flytta större saker eller ta dem till återvinningscentralen."

Släpvagnarna hyrs via Freetrailers app eller hemsida. Det är bara att ladda ner appen så kan användaren boka, låsa upp och återlämna släpvagnen helt på egen hand.

Släpvagnarna står i Victoriahems områden, men de är tillgängliga för alla i Örebro.

Freetrailer sköter administrationen och underhållet.

– Vi på Freetrailer är stolta över vårt nystartade samarbete med Victoriahem. Delningsekonomi och hållbarhet är några av våra absolut viktigaste grundpelare. På det här sättet kan fastighetsbolaget underlätta återvinning av äldre och skrymmande prylar, säger Johan Wijkander, Country Manager för Freetrailer Sverige.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen