Nicolai Frisch Erichsen vald till permanent VD

Nicolai Frisch Erichsen CEO

Nicolai Frisch Erichsen, som har varit tillfällig VD för Freetrailer Group A/S sedan januari, har valts till permanent VD. Samtidigt kommer han att avgå från styrelsen vid den kommande bolagsstämman. 

Delningsekonomiföretaget Freetrailer Group A/S kan idag meddela att styrelsen har valt Nicolai Frisch Erichsen till permanent VD för företaget.  

Nicolai Frisch Erichsen har sedan januari i år fungerat som bolagets tillfälliga vd och beslutet har fattats efter en grundlig utvärdering av Nicolais prestationer och ledarskap under de senaste månaderna. 

Den nyvalde vd:n har mer än 20 års erfarenhet av management, strategi och affärsutveckling och har tidigare haft ledande roller i både stora och små organisationer. Under perioden som tillförordnad VD har Nicolai Frisch inlett en omvandling av Freetrailer som kommer att stärka företagets marknadsposition i Danmark, Norge, Sverige och Tyskland och göra Freetrailer skalbart för Freetrailers framtida tillväxt. 

 

"Nicolai har vad som krävs för att säkerställa fortsatt tillväxt i Freetrailer. Under sina första 100 dagar som VD har han säkrat stora strategiska partnerskap och samtidigt har han arbetat hårt och målmedvetet för att utveckla organisationen. Överlag är han otroligt processorienterad och vi är övertygade om att han kommer att fortsätta leda företaget på ett sätt som leder till ytterligare framgång och tillväxt"

”Jag är glad över det förtroende som styrelsen visar mig idag. Jag brinner verkligen för att ta Freetrailers koncept för delningsekonomi till nästa nivå och vidare ut i Europa. Med den tillväxtpotential vi ser på nyckelmarknader är jag övertygad om att vi under de kommande åren kommer att skapa fantastiska resultat till gagn för både kunder, partners och aktieägare”, säger Nicolai Frisch Erichsen.   

Freetrailer meddelar också att Nicolai Frisch Erichsen kommer att avgå från styrelsen vid företagets kommande årsstämma.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen