Montrab blir en del av Freetrailer

Montrab släp

Hyra släp från Montrab i samarbete med Freetrailer för en smidig flytt eller förrådsförvaring. Upptäck våra pålitliga och prisvärda släputhyrningstjänster från en ledande leverantör inom branschen.

Vi är glada att meddela att Montrab nu är en del av Freetrailer. Montrab är en leverantör inom flytt, städning, montering och förråd som erbjuder en helhetslösning för flyttprocessen, från nedpackning till magasinering. 

”Vi är glada över att samarbeta med Freetrailer och erbjuda våra kunder en ännu bättre service. Freetrailer är en bra lösning som gör det enklare och bekvämare att låna en släpvagn när man behöver den, oavsett om det gäller att flytta saker till eller från förråd, transportera trädgårdsutrustning eller möbler till en ny bostad. Vi ser fram emot att utöka samarbetet till våra framtida lager och ge våra kunder ännu fler alternativ.” säger Anders Mats, ägare av Montrab. 

Vi är stolta över att ha Montrab som partner, eftersom vi delar samma värderingar och strävar efter att erbjuda våra kunder en ännu bättre service. Genom samarbetet kan vi erbjuda ännu fler tillgängliga släpvagnar för våra kunder. 

 

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen