Freetrailer inleder ett nytt strategiskt samarbete med PMU Second Hand

PMU Second Hand släp

Freetrailer Group A/S har just ingått ett fyraårigt strategiskt samarbetsavtal med den svenska secondhandbutikskedjan PMU Second Hand. Avtalet kommer att ytterligare stärka Freetrailers redan betydande närvaro i Sverige.

Freetrailer Group A/S lägger nu till ytterligare en stark affärspartner till sin portfölj i Sverige. Det är den rikstäckande secondhandbutikskedjan PMU Second Hand. Avtalet, som i första steget, omfattar 46 släpvagnar fördelade på 21 av PMU Second Hands 58 butiker, täcker hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och stärker därmed företagets närvaro i hela landet. Samarbetet har stor tillväxtpotential.

PMU Second Hand säljer skänkta varor med hjälp av bl.a. volontärer och arbetsinriktad yrkesträning i sina butiker, och överskottet från försäljningen går till olika sociala- och humanitära insatser som PMU och deras lokala samarbetsparter är engagerade i. PMU samarbetar med organisationer i 28 länder.

För oss är det avgörande att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och givare. Med Freetrailer blir det nu ännu enklare för våra kunder att transportera hem sina fynd från butikerna, samtidigt som givarna nu har ett praktiskt och bekvämt transportalternativ till våra butiker. Behoven runt om i världen växer och vi behöver därför fler saker till våra butiker. Vi tror att samarbetet med Freetrailer kan hjälpa oss med detta. Samarbetet ger oss också en unik möjlighet att stärka vårt varumärkes- och marknadsföringsarbete med den rullande reklam som släpen ger oss.

”Vårt koncept växer i populäritet hos företagare och slutkonsument i Sverige. Avtalet med PMU Second Hand är ytterligare ett bevis på det. Allt fler konsumenter har insett fördelarna med att hyra istället för att äga, och många svenska företag använder vårt självbetjäningskoncept för att både locka kunder och stärka sin kännedom lokalt på den aktuella orten. Av praktiska skäl så börjar vi samarbetet på de orter där butikerna administreras centralt av PMU Second Hand. Det finns därefter goda möjligheter att utvidga samarbetet med resterande PMU Second Hand butikerna i Sverige,” säger Johan Wijkander, Country Manager för Freetrailer i Sverige.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen