Nu kan du låna en släpvagn gratis på flera platser på Gotland

Släp Gotland

Gotlandsborna får nu ännu fler gratissläp. Släpvagnarna, som är av olika modeller, är placerade på sex olika upphämtningsplatser på Gotland. Dessa kan lånas helt gratis oavsett om du handlar i butiken eller inte.

Det finns för närvarande tjugoen släpvagnar utplacerade på sex utlämningsplatser på Gotland. Släpvagnarna finns hos Snicken Visby, Snicken Slite, Snicken Klintehamn och Järn AB Södertorg. Elgiganten och ICA Maxi i Visby har Freetrailer’s sedan tidigare där man också kan låna släpvagnar helt kostnadsfritt.

Butikerna ställer släpvagnarna till förfogande på sina parkeringsplatser och annonseringen på släpvagnarna bekostas av butikerna själva. Därför är lösningen extremt ekonomisk för användarna, oavsett om de ska storhandla eller använda släpet för andra ändamål.

Lösningen, som tillhandahålls av Freetrailer, har varit en stor framgång på de två sistnämnda platserna sedan 2019, och nu tillkommer ytterligare fyra upphämtningsplatser till förmån för öns invånare.

"Vi har erbjudit gratis släpvagnar på Gotland i 4 år och vi kan se att invånarna verkligen har anammat vårt självbetjäningskoncept. Jag tror att många har insett fördelarna med att låna i stället för att äga. Det är bra för både miljön och plånboken och du slipper att ha en släpvagn som tar upp plats på uppfarten."

Smart självbetjäningskoncept

Användaren bestämmer själv vad släpvagnen ska användas till. Oavsett om du ska flytta, transportera trädgårdsavfall till återvinningscentralen eller köra hem dina nyinköpta varor kan du sköta allt via ett digitalt självbetjäningskoncept.

Släpvagnarna bokas online eller via appen:

  • Klicka på “Boka Freetrailer”.
  • Välj upphämtningsplats
  • Välj tid för hämtning och lämning
  • Ange dina personuppgifter
  • Bekräfta
  • Slutför din bokning

När bokningen är klar får du en bekräftelse via SMS och e-post.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen