Vi har för närvarande tekniska problem med vår betalningslösning och arbetar på det! Tack för ditt tålamod.

Freetrailer utöker samarbetet med Happy Homes

Happy Homes släp

Vi på Freetrailer är glada över att meddela att vi har utökat vårt samarbete med Happy Homes.

Nu ansluter sig även Happy Homes-butikerna i Karlskoga, Habo, Hässleholm och Sävsjö till Freetrailerkonceptet och erbjuder numera gratis lånesläp via Freetrailer till sina kunder och lokalbefolkningen. Happy Homeskedjan har nu sammanlagt 31 släpvagnar fördelat på 12 av deras butiker runtom i Sverige. 

Vi är mycket glada över vårt nystartade samarbete med Freetrailer i våra Happy Homesbutiker i Karlskoga, Hässleholm, Habo och Sävsjö. Genom att erbjuda en komplett service med transportlösningar kan vi ge våra kunder en enklare och smidigare köpupplevelse. Dessutom fungerar släpen som rullande reklampelare för oss, vilket ger oss ökad exponering eftersom de konstant är utlånade. Vårt samarbete med Freetrailer är mycket positivt och vi är övertygade om att denna utvidgning kommer att stärka vår marknadsposition ytterligare.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen