Vindö Byggvaror lanserar gratis släputlåningstjänst i samarbete med Freetrailer

Vindö Byggvaror släp

Vindö Byggvaror i Djurhamn har nyligen lanserat en spännande ny tjänst som gör det möjligt för kunder och allmänheten att låna släp. Tjänsten, som är tillgänglig för alla, oavsett om man är kund hos butiken eller inte, erbjuds i samarbete med Freetrailer

Daniel Kristiansen, VD hos Vindö Byggvaror, uttrycker glädje:

Vi är mycket nöjda med det nya samarbetet, som gör det möjligt för våra kunder att låna en öppen släpvagn med galler. Det gör det lättare för våra kunder att få plats med byggmaterial eller andra stora inköp som annars är svåra att få plats med i bilen. Genom att erbjuda en gratis släpvagn kan vi göra transporten enklare för våra kunder.

Tjänsten är enkel att använda och kräver ingen kontakt med butiken för att boka eller låna en släpvagn. Genom att ladda ner Freetrailer-appen till sin mobiltelefon kan kunder enkelt låna en släpvagn när de behöver den, och appen fungerar som en digital nyckel som ger direkt tillgång till släpvagnen. 

Vindö Byggvarors gratis släputlåning gör det enklare för kunder att transportera byggmaterial och andra stora inköp utan att behöva oroa sig för att de inte ska få plats i bilen. Besök Vindö Byggvaror i Djurhamn eller ladda ner Freetrailer-appen idag för att ta del av den här fantastiska tjänsten och förenkla din nästa transport. 

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen