Freetrailer expanderar i Alingsås med Axxona Hyrlager som ny partner

Hyr släp hos Axxona Hyrlager

Vi på Freetrailer är verkligen glada över att kunna välkomna Axxona Hyrlager till vårt släputhyrningskoncept i Alingsås.

Detta är ett viktigt steg för oss då det innebär att vi kan expandera vår närvaro i området och erbjuda våra delningsekonomiska tjänster till fler kunder.

Det som är fantastiskt med Freetrailer är att vår tjänst är anpassningsbar till olika branscher och företag. Vi har sett att allt fler företag upptäcker fördelarna med både kundnytta och reklamvärde som Freetrailer kan erbjuda. Vi blir dagligen kontaktade av företag inom olika branscher som vill veta mer om vårt koncept och hur vi kan hjälpa dem att driva mer trafik till sina butiker eller helt enkelt stärka deras varumärke lokalt.

Freetrailer har på bara några år gått från att vara okänt till att bli en självklar lösning för många stora och små företag som vill nå ut lokalt. Gratis utlåning och samtidigt reklam på släpen skapar en fantastisk goodwill för våra samarbetspartners. Det är något som vi är stolta över att bidra med.

Som Johan Wijkander, vår Country Manager på Freetrailer Sverige, säger: ”Det är verkligen glädjande att se hur vårt koncept har blivit populärt bland företag i olika branscher. Vi är glada över att kunna bidra till att stärka våra samarbetspartners varumärken lokalt samtidigt som vi erbjuder en praktisk och ekonomisk fördel för våra kunder.”

Vi tror starkt på vår delningsekonomiska modell och vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till allt fler företag runt om i landet. Vi ser fram emot att fortsätta växa och bidra till en mer hållbar och ekonomiskt fördelaktig framtid för våra kunder och samarbetspartners.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen