Låna en släpvagn gratis hos Autoexperten med Freetrailer

Autoexperten Släp

Att transportera större föremål kan vara en utmaning, men med Freetrailer blir det enklare och mer bekvämt än någonsin tidigare! Nu kan du låna en släpvagn hos Autoexperten i Åseda och transportera allt du behöver, från möbler till trädgårdsutrustning. 

Så fungerar det 

Freetrailer erbjuder en smidig och kostnadsfri tjänst som gör det möjligt att hyra en släpvagn med några få klick på din smartphone via Freetrailer-appen eller direkt online. Det är enkelt att komma igång – ladda ner Freetrailer-appen och boka en släpvagn online mot en avgift på endast 49 kr, eller hämta upp släpet direkt utan förbokning helt gratis på plats. Du kan sedan välja det datum och den tid som passar dig bäst för att hämta upp släpet. En bekräftelse kommer att skickas till din e-postadress och du är redo att hämta upp släpvagnen på utsatt tid. 

För dem som vill ha ännu mer flexibilitet finns möjligheten att hämta upp släpet direkt på plats utan förbokning. Detta är helt gratis och tillgängligt för alla som vill använda Freetrailer. Du kan enkelt och bekvämt hämta upp släpet direkt på Autoexperten-verkstaden i Åseda och transportera dina saker precis när du behöver det. 

Så varför inte prova Freetrailer-tjänsten nästa gång du behöver en släpvagn? Det är enkelt, bekvämt och bäst av allt, helt gratis att använda. 

Fördelar med att låna en släpvagn hos Autoexperten med Freetrailer 

Att erbjuda gratis lånesläp vid verkstäder är ett koncept som blir alltmer populärt, och Autoexperten är en av de verkstäder som anammat detta. Att samarbeta med Freetrailer ger Autoexperten-verkstäderna en unik konkurrensfördel genom att erbjuda sina kunder en uppskattad tjänst som skiljer dem från andra verkstäder. Dessutom ger det verkstäderna möjlighet att öka sin synlighet genom släpreklamen som syns i stads- och bostadsområden runt om i landet. 

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen