Freetrailer utökar sitt samarbete med Obs BYGG

Obs Bygg avtal

Freetrailer Group A/S utökar sitt samarbete med en av Norges största byggvarukedjor, Obs BYGG. Avtalet innebär att ytterligare 10 platser kommer att läggas till det befintliga ramavtalet.

Freetrailer Group A/S har just utökat sitt samarbetsavtal med en av Norges största byggvarukedjor Obs BYGG. Avtalet innebär att ytterligare 10 platser läggs till det befintliga ramavtalet. Totalt omfattar samarbetet nu 27 varuhus i hela Norge.

De 10 nya platserna, med ett flerårigt avtal, är följande: Tiller, Molde, Førde, Forus, Moss, Nygårdskrysset, Hønefoss, Haugenstua, Tune och Jessheim.

I och med avtalet ökar Freetrailer det totala antalet platser i Norge med 9 % till 120, och antalet släpvagnar ökar med mer än 16 % till +500 uthyrningsprodukter.


Vi ser utvidgningen av samarbetet med Obs BYGG som ett tydligt bevis på att våra lösningar för delningsekonomi skapar värde för DIY-kedjan, och att vårt självbetjänings- och fullservicekoncept har underlättat vardagen för både varuhusen och deras kunder", säger Lars Kronqvist, landschef för Freetrailer i Norge, och fortsätter: "Vi upplever ett kraftigt ökat intresse för våra lånesläp i Norge och många kunder uppskattar särskilt att de inte behöver köpa något i varuhuset för att låna en släpvagn. Denna flexibilitet tilltalar många, och det är därför glädjande att vi med det uppgraderade avtalet nu kan hjälpa ännu fler norrmän att transportera allt från trädgårdsavfall till hushållsvaror och nyinköp.

Läs om nyheterna i medierna:

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen