Freetrailer och Beijer Byggmaterial inleder nytt samarbete

Beijer Bygg Freetrailer

83 varuhus över hela Sverige

Freetrailer och Beijer Bygg utökar nu sitt samarbete, vilket innebär att Freetrailers service kommer att göras tillgänglig för Beijers 83 varuhus över hela Sverige.

Freetrailer Group och Beijer Byggmaterial – som ingår i STARK GROUP, Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial för företag i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland – har slutit ett samarbetsavtal. Avtalen innebär att Freetrailer-konceptet görs tillgängligt för alla kedjans varuhus och kunder. Beijers varuhus i Bromma, Märsta, Värmdö och Uppsala har redan inlett samarbete med Freetrailers självbetjäningskoncept. De erbjuder detta till sina kunder.  Nu kommer alltså även Beijers återstående 80 varuhus att erbjudas konceptet. Varav varuhusen i Lidingö, Lissma, Norrtälje, Grisslehamn, Järfälla, Södertälje och Sundsvall redan nu har beställt nya släp.

”På Beijer Byggmaterial har vi en vision att vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren. Detta görs genom att erbjuda våra kunder tjänster och lösningar som är pålitliga, enkla och relevanta. Och med högkvalitativ kunskap och rådgivning. Vi bygger dom som bygger. Vi vill därför kunna erbjuda ett antal tilläggstjänster som underlättar för våra många kunder och deras arbete i vardagen. Genom samarbetet med Freetrailer kan vi erbjuda våra kunder en extra service i form av ett självservicelån av en gratis släpvagn. Samtidigt fungerar släpvagnarna perfekt som rullande reklampelare i de lokala områdena”, säger Johan Ellwén, Commercial Director på Beijer Byggmaterial AB.

Nytt samarbete skapar glädje

Johan Wijkander, Country Manager Freetrailer Sverige, välkomnar det nya samarbetet som innebär en fantastisk utgångspunkt för Freetrailers spridning på den svenska marknaden.

Jag är glad och stolt över det nya ramavtalet med Beijer Byggmaterial. Avtalen innebär att vi nu kommer att erbjuda vår självbetjäningslösning till hela varuhuskedjan. Vi ser det som ett tydligt erkännande av vårt koncept att Beijer har valt att ingå ett rikstäckande ramavtal med oss. Detta händer efter att vi servat 4 av deras varuhus den senaste tiden. Samtidigt är vi mycket glada över att Freetrailer i Sverige kan lägga till en byggmarknadskedja som partner. Freetrailer-konceptet kommer att hjälpa till att marknadsföra Beijer i lokalområdet. Samtidigt som Beijers kunder får en 100 % självbetjänad transportlösning. Beijer Byggmaterial har en stark position på den svenska marknaden, och vi ser mycket fram emot att sprida Freetrailer-konceptet tillsammans, säger Johan Wijkander.

Läs nyheten om samarbetet mellan Freetrailer och Beijer Bygg på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen