Freetrailer och POWER i Danmark förlänger samarbetet

POWER forlænger samarbejdet med Freetrailer

POWER utökar samarbetet och expanderar samtidigt med 2 nya butiker

Samarbetet mellan elektronikgiganten POWER och Freetrailers självbetjänande uthyrningsplattform etablerades redan 2015 med 12 släp.

Sedan dess har samarbetet kontinuerligt förlängts och utökats i takt med POWERs expansion på den danska marknaden och den synliga effekten av samarbetet. Senast förlängdes samarbetet i början av 2022. Samtidigt utökades det med POWERs två nya varuhus i Ringsted och Slagelse. POWER består nu av totalt 56 släpvagnar runt om i Danmark.

”Inom POWER har vi aldrig tvivlat på att avtalet med Freetrailer skulle förlängas. Vårt mål är alltid att göra livet så enkelt som möjligt för våra kunder. Här passar de gratis släpvagnarna perfekt in. Till exempel när kunderna har köpt lite större varor än de hade planerat när de körde hemifrån”, säger VD på POWER, Jesper Boysen.

”Jag är både glad och stolt över att POWER återigen valt att förlänga sitt samarbete med oss. Och att samarbetet nu utökas till 56 släpvagnar på varuhusen där det är möjligt. För mig är detta ett uttryck för att vi hela tiden levererar en produkt som lever upp till våra partners krav och förväntningar. Och som skapar mervärde för dem och deras kunder”, säger Freetrailer Groups VD Philip Filipsen.

Rullande marknadsföring med FREETRAILER som samarbetspartner

Förutom att ge kunderna bättre service och hjälpa miljön ger partnerskapet också affärsmässiga fördelar för företag som POWER.

– De samarbetsavtal som vi ingår med våra partner innebär att ett mycket stort antal släpvagnar sätts i trafik och används varje dag. Detta ger företagen en stark och värdefull exponering, eftersom människor i staden regelbundet ser släpvagnarna med de stora logotyperna på dem. Vi är nöjda med POWER:s inställning till vår affärsidé och vi är mycket nöjda med detta partnerskap, som kommer att göra det möjligt för oss att fortsätta att stärka och utöka vårt nätverk och vår närvaro bland danskarna i framtiden”, säger Philip Filipsen.

De många släpvagnar som Freetrailer ersätter hos POWER kommer dock inte att gå till spillo. De gamla släpvagnarna är fortfarande i så gott skick att de flesta kommer att säljas vidare till både privatpersoner och företag. Med andra ord är det en win-win-situation att POWER förlänger sitt samarbete med Freetrailer och byter ut hela flottan.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen