Nytt samarbete med Elgiganten

Elgiganten

Elgiganten erbjudER sina kunder och allmänheten släpvagnar

Freetrailer som erbjuder utlåning av släpvagnar helt kostnadsfritt inleder nu ett nytt svenskt samarbete med Elgiganten. Det innebär att butikerna nu kommer att erbjuda sina kunder och allmänheten möjligheten att låna släpvagnar helt gratis för att transportera hem sina varor i.

Samarbetet innefattar till en början 141 släp som ska fördelas på 41 varuhus runt om i landet samtidigt som Elgigantens franchisebutiker även kan ansluta sig till konceptet. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock. Den gör det möjligt för användaren själv att låsa upp och återlämna släpen via Bluetooth i Freetrailers app. 

– Elgiganten har sedan tidigare ett samarbete med Freetrailer i Danmark och konceptet är otroligt populärt bland våra danska kunder. Freetrailer är ett smidigt och kostnadsfritt alternativ när man behöver hjälp att transportera varor. Därför är vi riktigt glada över att erbjuda samma möjligheter för våra kunder i Sverige, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten. 

– Elgiganten är en mycket viktig partner med sitt starka och välkända varumärke. Samarbetet i Sverige kommer att möjliggöra för fler att låna våra släp. Något som alla tjänar på. Delningsekonomiska lösningar skapar nämligen mervärde för kunderna och enklare kan det knappast bli. Genom några få tryck på mobilen kan alla låna en släpvagn helt gratis, säger Johan Wijkander, Country Manager Sverige på Freetrailer.

Relaterade artiklar

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen