POWER forlænger sanmarbejdet med Freetrailer

POWER forlænger samarbejdet med Freetrailer

POWER UDVIDER FLÅDEN MED NYE TRAILERE PÅ ALLE LOKATIONER

Efter at have udlånt mere end 60.000 gratis trailere til danske kunder siden 2015 udskifter POWER nu hele flåden. Samtidig udvides der med to nye lokationer. Disse to er henholdsvis i Slagelse og Ringsted.

Syv succesfulde år med hyppige udlån af gratis trailere er gået, og nu har Freetrailer og elektronikkæden POWER forlænget samarbejdet. Samtidig er hele trailerflåden i POWERs varehuse landet over netop blev udskiftet med 56 splinternye trailere. Det er både på eksisterende og nye lokationer. Siden samarbejdets opstart i 2015 er det samlet set blevet til mere end 60.000 udlån af de gratis trailere. For at holde konceptet velkendt og sikre brugerne en ensartet kontaktløs selvbetjening er det de samme modeller, som skal køre videre.

“En stor del af vores kunder køber ret store ting i vores varehuse. Det kan for eksempel være en ny 60-tommers fladskærm til stuen, nye hvidevarer til sommerhuset eller et helt nyt køkken. Efter købet benytter rigtig mange sig af de gratis trailere til at fragte varerne hjem. Derfor er vi glade for, at vi også i fremtiden kan tilbyde denne service. For os er det afgørende, at vores kunder får så god en oplevelse i vores varehuse som muligt. I den sammenhæng er et deleøkonomisk alternativ med trailerlån et helt oplagt tilbud”, siger Jesper Boysen, der er CEO hos POWER.

Danskerne udviser miljøsind

Hos Freetrailer glæder man sig ligeledes over at Power forlænger samarbejdet med Freetrailer. Ifølge selskabets direktør, Philip Filipsen, viser de mange trailerudlån hos POWER, at danskerne i høj grad har taget deleøkonomien til sig.

“POWER har gennem de seneste mange år været en rigtig god, stabil og professionel samarbejdspartner for os. Det er utrolig glædeligt, at vi nu kan videreføre det gode partnerskab, vi har med dem. På den måde kan vi også i fremtiden vækste deleøkonomien i Danmark. Det er til gavn for både borgerne og miljøet”, siger Philip Filipsen og fortsætter:

“De samarbejdsaftaler, vi indgår med vores partnere, gør, at et meget stort antal trailere hver eneste dag kommer ud på vejene og bliver brugt. Det giver virksomhederne en stærk og værdiskabende eksponering. Folk i bybilledet ser jævnligt trailerne med de store logoer på. Vi er glade for den indstilling, som POWER har til vores forretningskoncept. Vi er også rigtig glade for det her partnerskab, hvor vi nu i fremtiden fortsat kan styrke og udbygge vores netværk og tilstedeværelse over for danskerne”, siger Philip Filipsen.

“De fleste danskere bruger kun en trailer fra tid til anden. Det er hverken godt for miljøet eller for pengepungen at købe en selv, hvis den kun bliver brugt tre til fire gange om året og ellers bare står og tager plads i indkørslen.”

Rullende markedsføring med Freetrailer som samarbejdspartner

Udover at give kunderne en bedre service og samtidig skåne miljøet giver partnerskabet også en forretningsmæssig fordel for virksomheder som POWER

“De samarbejdsaftaler, vi indgår med vores partnere, gør, at et meget stort antal trailere hver eneste dag kommer ud på vejene og bliver brugt. Det giver virksomhederne en stærk og værdiskabende eksponering, da folk i bybilledet jævnligt ser trailerne med de store logoer på. Vi er glade for den indstilling, som POWER har til vores forretningskoncept, og vi er rigtig glade for det her partnerskab, hvor vi nu i fremtiden fortsat kan styrke og udbygge vores netværk og tilstedeværelse over for danskerne”, siger Philip Filipsen.

De mange trailere som Freetrailer udskifter hos POWER kommer dog ikke til at gå til spilde. Standen på de gamle trailere er fortsat så god, at hovedparten bliver solgt videre til både private og virksomheder. Med andre ord er det en win-win at POWER forlænger samarbejdet med Freetrailer og udskifter hele flåden.

Læs mere om POWERs trailerudlejningsservice 

 

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen