Freetrailer ingår partnerskap med ILVA

Freetrailer släp

Nationellt avtal

Freetrailer Group och den rikstäckande möbelkedjan ILVA inleder ett nytt partnerskap där 19 av inredningskedjans 42 varuhus kommer att utrustas med nya gratis släpvagnar från Freetrailer.

Danska konsumenter kan redan från sommaren 2021 boka och hämta släpvagnarna på 19 nya platser när det nya partnerskapet mellan Freetrailer Group och ILVA A/S träder i kraft. Totalt kommer 57 nya släpvagnar att finnas tillgängliga vid 19 ILVA-varuhus. Spridda över hela landet, från Frederikshavn i norr till Falster i söder. 

För Lars Larsen GROUP-ägda möbelhuskedjan innebär avtalet att deras kunder ännu enklare kan handla och hämta varor.

”På ILVA sätter vi alltid kvalitet, service och rådgivning först. Med ett nytt partnerskap med Freetrailer kan vi dra en tjock linje under service. Avtalet gör det ännu enklare för våra kunder att handla hos oss och ta hem varorna samma dag. Freetrailer-konceptet är välbeprövat. Eftersom det bygger på appbaserad självbetjäning är det enkelt för konsumenterna att boka, hämta och lämna släpvagnarna själva. Precis när det passar dem. Med det nya avtalet ser vi fram emot att göra vardagen lite enklare för våra kunder.” säger René Flemming, försäljnings- och marknadschef på ILVA.

Thomas Munksgaard, Country Manager på Freetrailer Danmark, välkomnar det nya samarbetet med ILVA, som har många varuhus över hela landet:

”Vi har många års erfarenhet av släputhyrning, men det är fortfarande lika spännande när vi ingår nya samarbeten. ILVA är en fantastisk ny partner. Där vi kan förvänta oss att användare gör stora inköp och därmed har ett stort transportbehov. Därför är det rimligt att vi finns där, och vi ser fram emot att rulla ut konceptet – och släpvagnarna – tillsammans med ILVA.” säger Thomas Munksgaard.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen