Freetrailer och Byggmax har ingått ett nytt samarbetsavtal

Freetrailer og Byggmax indgår i ny samarbejdsaftale

160 byggvaruhus över hela Sverige och Norge

Freetrailer og Byggmax indgår ny aftale

Freetrailer Group har ingått ett nytt samarbetsavtal med Byggmax Group i Sverige och Norge, för att göra Freetrailers självbetjäningskoncept tillgängligt för kedjans kunder.

Byggmax har 123 varuhus i Sverige och 44 i Norge. Alla kommer att ha möjlighet att erbjuda sina kunder Freetrailers tjänst. Inledningsvis kommer kedjans 3 norska varuhus i Kristiansand, Bærum och Ullensaker och kedjans 4 svenska varuhus i Skövde, Kungsbacka, Trollhättan och Enköping att erbjuda Freetrailers självbetjäningskoncept. Varefter en egentlig utrullningsplan ska tas fram i förhållande till övriga byggmarknader.

 ”Vi tittar ständigt på alternativ för att göra det lättare för våra kunder att köpa de byggmaterial de behöver. Vi har länge haft släp till utlåning i alla våra varuhus. Men Freetrailers självbetjäningslösning lyfter det till en ny nivå. Folk kan låna släpvagnarna själva utan att handla här. Freetrailers lösning är mycket enkel att använda för våra kunder. De laddar ner appen, väljer ett släp, inspekterar det, låser upp det med appen och hakar på släpet på bilen. Klart. Perfekt för dig som gillar att göra saker själv. Det går även att boka ett släp i appen, säger Niklas Hamberg, Norgechef på Byggmax.

Philip Filipsen, koncernchef på Freetrailer, är glad över att den börsnoterade byggmarknadskedjan valt att använda Freetrailer som sin partner inom lån av släp.

Jag är mycket glad över att Byggmax har beslutat att ingå ett samarbetsavtal med Freetrailer för lån av kundsläp. Vi tar det som en stor klapp på axeln för vårt självbetjäningskoncept när en kedja som Byggmax bestämmer sig för att överlåta sin släputlåning till oss. Vi arbetar varje dag med att utveckla vårt självbetjäningskoncept. Så våra partners kan koncentrera sig på att serva sina kunder i butikerna. Byggmax blir en mycket viktig partner för Freetrailer, då de har en stor distribution i Sverige och Norge och ett stort varumärke på dessa marknader, säger Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade Artiklar

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen