Freetrailer og Byggmax indgår i ny samarbejdsaftale

Freetrailer og Byggmax indgår i ny samarbejdsaftale

5 nye varehuse i Skandinavien får Freetrailer

Freetrailer Group har indgået en ny samarbejdsaftale med Byggmax Group i Sverige og Norge. Her stilles Freetrailers selvbetjeningskoncept til rådighed for kædens kunder.

Byggmax råder over 123 varehuse i Sverige og 44 varehuse i Norge, som alle vil få mulighed for at tilbyde sine kunder Freetrailers service. I første omgang bliver det kædens 3 norske varehuse i Kristiansand, Bærum og Ullensaker. Samt kædens 4 svenske varehus i Skövde, Kungsbacka, Trollhättan og Enköping. Sidde varehuse kommer til at tilbyde Freetrailers selvbetjeningskoncept til sine kunder. Herefter vil en egentlig udrulningsplan blive vurderet i forhold til de øvrige byggemarkeder.

 “Vi kigger hele tiden på muligheder for at gøre det nemmere for vores kunder at købe de byggematerialer, de har brug for. Vi har længe haft trailere til udlån i alle vores varehuse. Men Freetrailers selvbetjeningsløsning løfter det til et nyt niveau. Folk kan selv låne trailerne uden at handle her. Freetrailers løsning er meget nem at bruge for vores kunder. De downloader appen, vælger en trailer, inspicerer den, låser den op og sætter traileren på bilen. Fix færdig. Perfekt til dem, der kan lide at gøre tingene selv. Det er også muligt at reservere en trailer i appen,” siger Niklas Hamberg, Norgeschef i Byggmax.

 

Philip Filipsen, Group CEO hos Freetrailer, glæder sig over, at den børsnoterede byggemarkedskæde har valgt at benytte Freetrailer som deres partner på trailerudlån.

“Det glæder mig meget, at Byggmax har besluttet at indgå en samarbejdsaftale med Freetrailer. Vi tager det som et stort skulderklap til vores selvbetjeningskoncept, når en kæde som Byggmax beslutter at overlade deres trailerudlån til os. Vi arbejder hver dag på at udvikle vores selvbetjeningskoncept. Så kan vores partnere koncentrere sig om betjening af deres kunder i butikkerne. Byggmax bliver en meget vigtig partner for Freetrailer med deres store udbredelse i Sverige og Norge og deres stærke brand på disse markeder,” siger Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Relaterede artikler

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen