Freetrailer och Elgiganten Sverige utökar samarbete

Freetrailer app

Släp intar Sverige

Freetrailer och Elgiganten i Danmark har haft ett framgångsrikt samarbete sedan 2018. Det utökas nu med 115 släp som levereras till 41 Elgiganten-butiker i Sverige.

Dessutom representeras Elgiganten av ett antal franchisebutiker på den svenska marknaden som också kommer att erbjudas Freetrailers tjänst för kundernas transportbehov. Släpvagnarna kommer att levereras i mars 2022. Därefter kommer Elgiganten att ha 215 släp på den danska och svenska marknaden.

 På Elgiganten har vi ett stort och brett produktsortiment. Vi vill även ge kunderna den allra bästa servicen och en bra kundupplevelse. Freetrailers självbetjänade lösning stödjer detta mål och är ett utmärkt komplement. Med Freetrailers tjänst kan vi erbjuda vi våra kunder en smidig, enkel och flexibel transportlösning när behovet uppstår. Självbetjäningskonceptet ser till att vi fortfarande kan använda våra resurser för att serva kunderna inne i butiken”, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten Sverige.

Johan Wijkander, Country Manager Sverige, är glad över att Elgiganten i Sverige har valt att använda Freetrailer som sin partner för utlåning av släp.

Jag är mycket glad över att Elgiganten också har beslutat att ingå ett samarbetsavtal med Freetrailer i Sverige. Vi upplever att efterfrågan på vårt koncept och tjänst ökar kraftigt på den svenska marknaden. Många kunder lyckas inte få tag på ett släp. Så samarbetet med Elgiganten gör att vi kan öka vår täckning på den här marknaden med 15 %. Elgiganten är en mycket viktig partner för Freetrailer i hela Skandinavien med sin breda distribution och sitt starka varumärke, säger Johan Wijkander.

Läs nyheten på Spotlight.

Freetrailer - Elgiganten

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen