Freetrailer och Silvan utökar sitt samarbete

FREETRAILER UND SILVAN SETZEN ZUSAMMENARBEIT FORT

Antalet släpvagnar utökas

Freetrailer och Silvan utökar återigen sitt samarbete med ytterligare 80 släpvagnar på 27 av byggvaruhuskedjans 42 platser runt om i Danmark.

Silvan kommer då att ha nästan 500 Freetrailers på den danska marknaden som kommer att göras tillgänglig för byggvaruhuskedjans kunder.

Efterfrågan på Freetrailers koncept med självbetjäningstransport ökar på Silvans byggvaruhus och det är inte mer än rätt att .Därför utöka kapaciteten och därmed erbjuda en tillgänglig serviceprodukt när ett transportbehov uppstår. Samtidigt säkerställer de många uthyrningsplatserna att Silvans budskap på släpen sprids över hela Danmark.  

Thomas Munksgaard, Country Manager på Freetrailer Danmark, är nöjd med förlängningen av samarbetet med Silvan. Kedja som är en viktig partner för Freetrailer:

Efterfrågan på Freetrailers självbetjäningstransportlösning ökar. På den danska marknaden har framför allt Silvan sett en markant ökning av antalet uthyrningar. Med det nya förlängda avtalet ökar vi kapaciteten hos Silvan med nästan 20 %. Till förmån för både Silvan och Silvans kunder. Och såklart de många andra danskar som behöver en gratis släpvagn i några timmar. Vi välkomnar avtalet och ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med Silvan, som är en långvarig partner, säger Thomas Munksgaard.

Silvan är en ledande dansk ”gör-det-själv”-kedja med den högsta varumärkeskännedomen inom branschen. Silvans butiker finns i större delen av landet i och runt större städer. Silvan erbjuder både klassiska gör-det-själv-produkter – som byggmaterial och trädgårdsartiklar – och produkter för hemmet. Totalt säljer Silvan fler än 150 varumärken med särskilt fokus på hållbarhet.

Läs nyheten på Spotlight.

DIE SILVAN-FLOTTE NUN 500 FREETRAILER UMFASST

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen