Freetrailer fokuserar på internationell expansion

Freetrailer expansion

Fler resurser för genomförande av samarbetsavtalet

Freetrailer Group A/S tillkännagav igår ett utökat samarbete med världens ledande möbelkoncern. Ledningen har beslutat att avsätta mer resurser för att på bästa möjliga sätt genomföra detta samarbetsavtal. Detta sker med fokus på internationell expansion.

En arbetsgrupp har nu inrättats för att underlätta utvecklingen av Freetrailers organisation så att den kan möta och uppfylla de uppgifter som är förknippade med den förestående intensifieringen av den internationella expansionen.  

Thomas Munksgaard, Freetrailers nuvarande landschef i Danmark, har utsetts att leda den särskilda arbetsgrupp som ska förbereda Freetrailers organisation för de internationella möjligheter som öppnades genom gårdagens avtal. Thomas kommer att få hjälp av både ledningen och styrelsen. Inklusive företagets ordförande Mikael Bartroff.

Philip Filipsen säger: ”Det avtal som just har ingåtts är ett stort steg för Freetrailer. Det kommer att ställa stora krav på vår organisation och vår förmåga att genomföra och leverera. Därför har vi utsett Thomas Munksgaard, landschef för Freetrailer Danmark, att leda Freetrailer Task Force. Han assisteras av Mikael Bartroff, Freetrailers styrelseordförande, som har lång erfarenhet från sitt tidigare arbete med internationell affärsutveckling. Detta ger oss rätt förutsättningar för att förbereda organisationen för nästa mycket viktiga fas i Freetrailers internationella expansion.”

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen