Freetrailer og Silvan udvider samarbejdet

FREETRAILER UND SILVAN SETZEN ZUSAMMENARBEIT FORT

Antallet af trailere udvides

Freetrailer og Silvan udvider endnu engang samarbejdet. Denne gang med yderligere 80 trailer fordelt på 27 af byggemarkedskædens. På 42 lokationer rundt omkring i Danmark.

Silvan vil herefter råde over næsten 500 Freetrailere på det danske marked, som stilles til rådighed for byggemarkedskædens kunder.

Efterspørgslen efter Freetrailers selvbetjente transportkoncept er stigende i Silvans byggemarkeder. Derfor gidet det god mening at udvide kapaciteten, og tilbyde et tilgængeligt serviceprodukt, når der opstår et transportbehov. Samtidigt sikrer de mange udlejninger, at Silvans budskaber kommer ud at køre over hele Danmark.  

Thomas Munksgaard, Country Manager i Freetrailer Danmark, glæder sig over det udvidede samarbejde med Silvan. Kæden er en vigtig samarbejdspartner for Freetrailer:

“Efterspørgslen efter Freetrailers selvbetjente transportløsning er stigende. På det danske marked har især Silvan set en markant fremgang i antallet af udlejninger. Med den nye udvidede aftale øger vi kapaciteten hos Silvan med næsten 20%. Til gavn for Silvan såvel som Silvans kunder, og så naturligvis de mange andre danskere, som har brug for en gratis trailer i et par timer. Vi glæder os over aftalen. Vi ser frem til et fortsat frugtbart samarbejde med Silvan, som er en mangeårige samarbejdspartner,” udtaler Thomas Munksgaard.

Silvan er en førende dansk ‘gør-det-selv’ detailkæde med den højeste brandbevidsthed i sektoren. Silvans butikker er placeret over det meste af landet i og omkring de større byer. Kæden tilbyder både klassiske gør-det-selv-produkter, såsom byggematerialer og haveartikler, såvel som produkter til forbedring af hjemmet. I alt forhandler Silvan mere end 150 mærker med særligt fokus på bæredygtighed.

 

DIE SILVAN-FLOTTE NUN 500 FREETRAILER UMFASST

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen