Freetrailer: Fokus på den internationale ekspansion

Freetrailer partnere

Flere ressourcer til eksekvering

Freetrailer Group A/S kunne i går annoncere et udvidet samarbejde med verdens ledende møbelkoncern. Ledelsen har i den forbindelse besluttet at allokere flere ressourcer til bedst mulige eksekvering af denne samarbejdsaftale. Det gøres med fokus på den internationale ekspansion.

Der er nu nedsat en task force, der skal facilitere modningen af Freetrailer-organisationen til at kunne imødekomme og honorere opgaverne i forbindelse med forestående intensivering af den internationale ekspansion.  

Thomas Munksgaard, Freetrailers nuværende Country Manager i Danmark, er udpeget til at lede den særlige task-force som skal forberede Freetrailers organisation på de internationale muligheder gårsdagens aftale åbner for. Thomas får bistand fra både ledelse og bestyrelsen. Herunder selskabets bestyrelsesformand, Mikael Bartroff.

Philip Filipsen udtaler: “Den netop indgåede aftale er et stort skridt for Freetrailer. Det kommer til at stille store krav til vores organisation og vores evne til at eksekvere og levere. Derfor har vi sat Thomas Munksgaard, Country manager for Freetrailer Danmark, i spidsen for Freetrailers Task force. Han er bistået af Mikael Bartroff, Freetrailers bestyrelsesformand, som har stor erfaring fra hans tidligere virke med international forretningsudvikling. Det giver os de rigtige forudsætninger for at kunne gøre organisationen klar til denne næste, meget vigtige fase af Freetrailers internationale ekspansion”.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen