Freetrailer och Second Space inleder nytt partnerskap

Second Space släp

Utvidgning i Norge

Freetrailer Group inleder ett nytt samarbete på 15 trailers med den nya norska lagerkedjan Second Space, distribuerade på kedjans 5 lageranläggingar i Oslo och Tromsø. Varje lageranläggning börjar med tre trailers.

”Vi har sett fram emot att öppna våra lagerhotell och vi är glada att ha Freetrailer med på resan. Samarbetet gör att vi kan erbjuda våra kunder en extra tjänst, utöver vårt eget lagringsutrymme, när de behöver extra utrymme i hemmet. Samtidigt fungerar trailers perfekt som rullande reklampelare i de lokala områdena. Freetrailer-samarbetet kommer därför att spela en viktig roll i arbetet för att öka medvetenheten om oss. Det är viktigt för oss som nytt företag och vi har stora förväntningar på samarbetet”, säger Isak Larsson, VD för Second Space.

Philip Filipsen, VD på Freetrailer, ser också fram emot att välkomna en ny partner hos Freetrailer:

”Jag är mycket nöjd med att Second Space har valt att samarbeta med Freetrailer från dag ett. Samarbetet ger sina kunder en möjlighet för transport till och från deras lagringsutrymme. Anläggningarna i Oslo ligger på platser där vi upplever en hög efterfrågan av vår service. Samarbetet hjälper därför till att förbättra vårt utbud i dessa områden. Second Space är Freetrailers första partner i Nordnorge. Jag är därför glad och stolt över att vi nu också kan erbjuda vår service i Tromsø. Samtidigt hjälper partnerskapet till att förbättra kunskapen om Second Space i både Tromsø och Oslo och vi är därför mycket nöjda med det nya samarbetet”, säger Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen