Freetrailer og Second Space indleder partnerskab

Second_Space_Freetrailer

Freetrailer Group indleder et nyt samarbejde med den nye, norske lager-kæde Second Space om 15 trailere fordelt på kædens 5 lokationer i Oslo og Tromsø. Hver lokation vil starte med tre trailere.

“Vi har glædet os til at åbne vores lagerhoteller, og vi er glade for at have Freetrailer med på rejsen. Samarbejdet gør, at vi kan tilbyde vores kunder en ekstra service i tillæg til vores egne opbevaringsrum, når de har brug for ekstra plads i hjemmet. Samtidig fungerer trailerne perfekt som rullende reklamesøjler i lokalområderne. Freetrailer-samarbejdet kommer derfor til at spille en stor rolle i arbejdet med at øge kendskabet til os som lager-kæde. Det er vigtigt for os som ny virksomhed, og vi har store forventninger til samarbejdet”, siger Isak Larsson, CEO i Second Space.

 

Philip Filipsen, CEO hos Freetrailer, glæder sig også til at byde den nye partner velkommen hos Freetrailer:

“Jeg er meget glad for, at Second Space har valgt at samarbejde med Freetrailer fra første åbningsdag. Samarbejdet giver deres kunder mulighed for transport til og fra deres opbevaringsrum. Lagrene i Oslo er placeret på lokationer, hvor vi oplever høj efterspørgsel efter vores service. Samarbejdet er derfor med til at forbedre vores tilbud i disse områder. Second Space er Freetrailers første partner i Nordnorge. Jeg er derfor glad og stolt over, at vi nu også kan tilbyde vores service i Tromsø. Partnerskabet er samtidig med til at udbedre kendskabet til Second Space i både Tromsø og Oslo. Vi er derfor meget glade for det nye samarbejde,” udtaler Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen