Freetrailer och Silvan förlänger partnerskapet

SILVAN Freetrailer

Partnerskap i en uppdaterad design

Freetrailer Group och byggmarknadskedjan Silvan förlänger sitt samarbete och ersätter samtidigt alla byggmarknadens 412 släpvagnar med nya i en uppdaterad design.

Samarbetet mellan Silvan och Freetrailer sträcker sig tillbaka till 2009, då det första avtalet om att göra Freetrailers släpkoncept tillgängligt för Silvans gör-det-själv-kunder slöts. Från början omfattade avtalet 213 släpvagnar. Samarbetet har utökats kontinuerligt. Idag omfattar avtalet 412 släpvagnar som är fördelade på Silvans 42 byggmarknader runt om i Danmark. Antalet uthyrningar och den positiva feedbacken från kunderna visar att konceptet och samarbetet har varit en stor framgång.

”På Silvan har vi alltid haft en ambition att vara den absolut mest serviceorienterade gör-det-själv-byggmarknaden. Och det gäller både före, under och efter besöket. Freetrailers släpkoncept har under många år varit en viktig del för att uppnå vårt mål. Eftersom det gör att vi kan erbjuda våra kunder en lösning att få hem varorna själva – eller när de har andra transportbehov. Samtidigt sätter vi stort värde på att Freetrailer utvecklas hela tiden. Både när det gäller utbudet av transportlösningar och som senast med den nya självbetjäningslösningen som med app och Freelock gör det möjligt för kunder att hämta ut ett släp precis när de vill utan hjälp från vår personal. Det gör processen smidigare för kunden. Och innebär samtidigt att våra medarbetare kan koncentrera sig på råd och vägledning för kundernas gör-det-själv-projekt. Detta är också anledningen till att vi är väldigt intresserade av att hela tiden utveckla samarbetet med Freetrailer. Senare i år har vi till exempel planer på att utöka antalet släpvagnar i våra butiker”, säger Trine Bredow, teamledare – Commercial Excellence på Silvan.

Välkomnande av utvidgningen

Thomas Munksgaard, Country Manager på Freetrailer Danmark, är nöjd med förlängningen av samarbetet med Silvan:

”Vi ser det som ett stort erkännande av vårt koncept att Silvan och Freetrailer under 11 år har haft ett starkt samarbete med landstäckande uthyrning av släpvagnar. Silvan är en mycket viktig partner för oss. Både tack vare de 412 släpvagnar som cirkulerar över hela Danmark och som en sparringpartner när det gäller utvecklingen av vårt koncept. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet och att kunna underhålla och utveckla vårt koncept i ett ömsesidigt bra samarbete med Silvan.” säger Thomas Munksgaard.

Silvan är en ledande dansk ”gör-det-själv”-kedja med den högsta varumärkeskännedomen inom branschen. Silvans butiker finns i större delen av landet i och runt större städer. De erbjuder både klassiska gör-det-själv-produkter – som byggmaterial och trädgårdsartiklar – och produkter för hemmet. Totalt säljer Silvan fler än 150 varumärken med särskilt fokus på hållbarhet.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen