Freetrailer och Føtex utökar sitt samarbete

Føtex Freetrailer

18 nya vareuhus ansluter sig

Freetrailer Group och livsmedelskedjan Føtex utökar det samarbete som ingicks i december 2020. Freetrailers service kommer i framtiden att finnas tillgängligt hos 18 varuhus.

Partnerskapet ingicks i december 2020 genom ett test hos Føtex-varuhusen i Haderslev och Fredericia. Samarbetet har redan visat sig vara en stor framgång. Parterna har kommit överens om att utöka samarbetet med ytterligare 48 trailers på 16 nya platser. Nästan alla nya varuhus som kommer att erbjuda Freetrailers service finns på Jylland och Fyn. Føtex i Ringsted och Nykøbing Falster hittills är de enda varuhus som erbjuder tjänsten på Själland.

Philip Filipsen, koncernchef för Freetrailer, välkomnar det utökade samarbetet, vilket passar perfekt in i planerna för ytterligare expansion av Freetrailer.

”Det är mycket glädjande att samarbetet med Føtex efter bara tre månader har visat sig vara en så stor framgång att de har beslutat att utöka samarbetet med oss. Att få en så bra start på ett samarbete med en partner som Føtex betyder mycket för oss. Vi är mycket stolta över erkännandet som ligger i detta.”, säger Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen