Så skapar du ett ökat kundflöde och stärker butikens synlighet

Hyr ICA släp

35 ICA-butiker har anslutit till Freetrailers populära delningskoncept som innebär kostnadsfri utlåning av släpvagnar. Ett koncept som ökar butikernas synlighet genom en priseffektiv marknadsföring. Undersökning visar att Freetrailer konceptet skapar ett ökat kundflöde och mersälj till din butik.

Idag rullar över 120 ICA-släp runtom i landet. En av Freetrailers samarbetspartners är Simon Hansson som är butikschef på Ica Kvantum Strömstad.

Varför valde du att ta in den här tjänsten?
Vi letar alltid efter nya komplement för att göra våra kunder nöjdare och tyckte att den här tjänsten lät riktigt bra att kunna erbjuda. Det är även ett oerhört starkt konkurrensmedel då tjänsten riktar sig till både kunder och allmänheten i övrigt.

Hur har det mottagits av era kunder och allmänheten?
Kunderna har varit superpositiva och det går inte en dag utan att släpvagnarna är ute och rullar. Tjänsten är enkel att förstå och det är smidigt att låna. Titt som tätt får vi även höra av våra kunder att de verkligen uppskattar tjänsten vilket såklart gör samarbetet än mer värdefullt.

Vad är det bästa med att kunna erbjuda släpvagnar från Freetrailer?
För det första har vi reklam på släpen. Alla vet ju vad stora annonspelare kan kosta och det här är en oerhört priseffektiv marknadsföring i jämförelse. Särskilt med tanke på att det är en konstant synlighet just i det område vi vill synas. Att våra kunder och allmänheten kan låna ett släp gratis eller förboka för nästintill ingenting ger också mervärde till butiken. Det finns bensinmackar här i närheten som erbjuder uthyrning av släpvagnar men vi är markant mycket billigare vilket skapar en hel del goodwill.

Vad vill du säga till övriga ICA-butiker som funderar på att ta in Freetrailers tjänster?
Det är en riktigt bra tjänst. Den är enkel för kunder och allmänheten att nyttja och ger även butiken en bra och billig marknadsföringsmöjlighet. Utöver det så ger det stora konkurrensfördelar. En bra partner helt enkelt.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen