Deleøkonomisk fintech-virksomhed lancerer ny it-platform

Freetrailer platform

Freetrailer har netop lanceret en ny it-platform til deres deleøkonomiske tjenester. Løsningen skal fungere som løftestang til at indfri målet om en million udlån og en omsætningsstigning på 35 procent allerede i år.

Den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer, der tilbyder gratis udlån af trailere og ladcykler, er netop gået i luften med en ny it-platform til deres deleøkonomiske tjenester. Den nye teknologiske platform skal gøre danskernes trailer- og cykellån både nemmere og mere smart, og samtidig er den et vigtigt strategisk element i at realisere selskabets mål om en stigning på 35 procent i omsætningen og en million udlån allerede i 2023.

Freetrailers hjemmeside har årligt over to millioner besøgende, og ifølge selskabets CMO, Sara Lyngsøe har selskabet store forventninger til den nye platform.

“Vores strategiske og konceptuelle fundament bygger et hundrede procent på at gøre deleøkonomiske løsninger nemme og overskuelige for alle. I den kontekst spiller vores it-platform – herunder vores hjemmeside – en meget afgørende rolle. Som selskab har vi meget fokus på at give brugerne en god oplevelse, og vi mener, at det er en mindst lige så vigtig disciplin som website-hastighed, SEO og konverteringsoptimering.”, siger Sara Lyngsøe og uddyber:

“Den løsning, vi har lanceret nu, byder på meget mere end et nyt og forbedret design. Vi har arbejdet benhårdt på at sikre en bedre og mere intuitiv brugeroplevelse. Samtidig har vi proppet en masse brugbart content ind på siden, som blandt andet skal guide og servicere brugerne på et hidtil uset niveau, og de seneste års digitale udvikling har givet os nogle helt nye muligheder for også teknisk at kunne leve op til de ambitioner.”

Ny Freetrailer platform

Mobile-first-indeksering og UX

Udviklingsarbejdet har stået på siden begyndelsen af 2022, og fra starten har Sara Lyngsøe været meget klar i spyttet i forhold til det endelige resultat.

“Hvis man som it-virksomhed vil have succes, er det komplet essentielt at tilpasse de udviklede produkter til kundernes ønsker og behov. Formår man ikke at ramme bulls eye på den front, kan det hele være lige meget. Derfor har kravet til mit udviklingsteam fra starten været, at vi skulle lave noget helt ekstraordinært godt til vores kunder såvel i Danmark som i udlandet.”, siger Sara Lyngsøe.

Siden projektets fødsel har især en stærk brugeroplevelse og optimering til mobil været de mest centrale omdrejningspunkter hos Freetrailers udviklingsteam.

“En stærk og mere intuitiv brugeroplevelse var det absolut vigtigste udgangspunkt i det design, som vi arbejdede med, især i projektets indledende faser. Man kan sige, at det udgør det samlede fundament for det resultat, vi står med i dag.”, siger Sara Lyngsøe og fortsætter:

Sideløbende med vores UX-processer har vi haft et særligt fokus på mobiloptimering. Da folk bruger deres mobiler til at surfe mere end nogensinde før, er Google gået over til mobile-first-indeksering. Det betyder, at Google bruger mobilversionen af et websted til indeksering og rangering i stedet for desktopversionen. 80 procent af Freetrailers kunder bruger deres mobiler for at foretage en reservation, så derfor har denne del fyldt meget i projektet.”

Supplerende fakta om UX features på det nye website:
  • Sprogversionering (dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk).
  • Velfungerende skalering på devices.
  • Forbedret navigation i menu (Header og footer).
  • Forbedret URL-struktur.
  • Hastighedsoptimeret site – alle billeder er eksempelvis konverteret til WebP-format.
  • Øget produktfokus.
  • Styrket navigering.
  • Map-integration på alle partner og by-sider med highlightet afhentningssteder, produkttyper og antal.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen