Freetrailer udvider samarbejdet med Byggmax

Byggmax Freetrailer

Freetrailer Group A/S har indgået et fireårigt partnerskab med Byggmax Group AB. Aftalen betyder at antallet af udlejningssteder i Sverige udvides markant med 38 % til 469 lokationer og antallet af trailere øges med mere end 37 % til +1.463 trailere.

Fra 1. marts 2023 vil Freetrailer overtage den eksisterende flåde af 395 lånetrailere på 130 af Byggmaxs lokationer i Sverige og 5 lokationer i Danmark. Rammeaftalen mellem Freetrailer Group A/S og Byggmax Group AB er på minimum 400 trailere og kan udvides til 800 trailere. Freetrailer vil løbende udskifte Byggmaxs eksisterende flåde med nye trailere.

 

Vi udskifter nu alle deres trailere og øger samtidig antallet. På den måde kan vi være med til at øge serviceniveauet hos kædens svenske kunder, siger Johan Wijkander, der er Country Manager for Freetrailer i Sverige.

Nicolai Frisch Erichsen, der er Interim CEO for Freetrailer, ser aftalen som en klar styrkelse af Freetrailers position på det svenske marked:

“At en kæde som Byggmax beslutter at overlade deres samlede trailerflåde i Sverige og Danmark til Freetrailer, er et kæmpestort skulderklap til os. Byggmax bliver en meget vigtig samarbejdspartner for Freetrailer med deres store udbredelse og stærke brand i Sverige”, siger Nicolai Frisch Erichsen.

Den fulde økonomiske effekt af aftalen vil først blive afspejlet i regnskabsåret 23/24.

Læs om nyheden i medierne:

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen