Freetrailer Group A/S ønsker at geare organisationen til international vækst – Philip Filipsen fratræder som CEO

Freetrailer - international vækst

Freetrailer Group  A/S ansætter tidligere administrerende direktør i bl.a. Euroinvestor, Nicolai Frisch, som interim CEO.

Freetrailer Group skifter gear og sætter fokus mod ekspansion til nye markeder og udrulning af en ny teknologisk platform. Derfor har bestyrelsen valgt at lave justeringer i ledelsen.

Philip Filipsen fratræder som CEO efter 3 år, hvor han har været et stort aktiv for Freetrailer Group og har løftet virksomheden til sit nuværende niveau. Bestyrelsen og resten af ledelsen takker ham for hans store bidrag til Freetrailer Groups udvikling. Martin Lavesen og Gitte Uldall har meddelt Selskabet at de træder ud af bestyrelsen.

I stedet tiltræder nuværende bestyrelsesmedlem Nicolai Frisch som interim CEO. Nicolai har tidligere været administrerende direktør for bl.a. finansportalen Euroinvestor, medstifter af de succesfulde vækstvirksomheder Dinero og Ageras, samt bestyrelsesformand og investor i e-læringsplatformen GoLearn.

“Vi ønsker at sætte mere fokus på Freetrailers teknologiske platform, samt etablere en organisation med fokus på internationalt salg. Derfor mener vi i bestyrelsen, at det er tid til at skifte gear og rette fokus direkte mod vækst. Der er Nicolai ekspert, og han har flere gange knækket koden på at skabe organisationer, der understøtter det væksteventyr, vi har sat gang i hos Freetrailer,” udtaler bestyrelsesformand Allan Sønderskov Darré.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen